Rex kanin søger legekammerater

Min 3. mdr. kanin savner legekammerater. Ved han savner selskab, selvom han tit er ude og vi leger. Han er utrolig kærlig og adlyder til tider. Jeg har desværre ikke plads til en til. Min drøm er at han får nogle ‘søskende’ der kan udfordre ham. Personligt har jeg også udviklet pelsallergi.Hvis det ønskes har jeg også bur, hø og halm. Alt er gratis, da det betyder meget for mig at han kommer hen til et godt sted. Har ikke bil, så han skal hentes. Bor i Valby

  • Gnaver
  • Sjælland
  • 2500
  • Han
  • Nej
  • Rex kanin
  • 1
  • Birthetosca@gmail.com
  • 26110950

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk