OMPLACERING af dejlig PUDELDUDDEL

IMG_4653

OMPLACERING HASTER.
Jeg formidler dette haste opråb fra min søster.
Hendes sommerhus naboer der har denne skønne 7 årig hund hund HVIS Vera ikke skal sove ind skal hun omplaceres. Hun skal have et nyt hjem, uden hunde omkring sig og med en hjemme. Hun kan ikke være i hendes familie mere da bedstemoderens der var hos hende om dagen ,har forladt denne verden. .Hun blev for 2 siden blev overfaldet af hunde og kan derfor ikke med andre hunde og ikke så godt være alene.
Familien er i stor sorg og min søster kan ikke bære at dejlige sjove sunde kærlige Vera hund skal sove ind.
Kontakt venligst mig så vider sender jeg til min søster og Hunde Veras familie.

  • : Hund
  • : Sjælland
  • : 2000
  • : hun
  • : 1000000
  • : bay@hannebay.dk
  • : 26286738

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box