Salgsannonce dyr

Nyt hjem søges

Jeg søger et nyt hjem hvor i kan få glæde af mig i mange år. Jeg er 5 år.Jeg elsker at gå ture og være ude. Jeg bor i lejlighed med have og er vant til at være meget ude når min mor ikke er på arbejde. Jeg kan lide børn og elsker at lege med dem. Min mor har fået længere til arbejdet og synes det er synd for mig, at jeg skal være alene i mange timer da jeg bare ligger i gangen og venter på at hun kommer hjem. Jeg er selvfølgelig renlig.
Ellers er jeg altid glad, lidt fræk , snorker og min mor siger jeg nogle gange opfører mig som en teenager😀skriv hvorfor jeg skal være jeres nye familiemedlem og husk mobil nummer så ringer min mor hvis hun synes jeg passer ind i jeres familie.

 • Hund
 • Sjælland
 • 2635
 • Hun
 • Nej
 • Mops
 • 3000
 • lunamops15@yahoo.com

3 kommentarer

  • annettekirkdavidsen@hotmail.com

   Hej. Vi har en dejlig mopsepige på 6 snart 7. Hun bor i smørhullet her hos os. Stor indhegnet have lige op til mark og park. Ikke lang til fjorden hvor hun tit får dyppet poterne. Hun kan med alle hunde. Og er så rar. Hun blir passet i begge ender. Vi skal til øjenlæge tjek i morgen. Men sådan er det. Hun fik ordnet en lille plet på hornhinden sidste år. Hun har også badebassin her i varmen. Men i den hede. Blir vi i skyggen eller inde med gennemtræk. Karla mangler lidt selvskab. Vi har igennem årene altid haft 2 hunde. Og her er altid en hjemme. Så, lidt af et luxus hunde hjem. Her snorker vi også om kap. 🤣 Sommerhilsener fra os. 🌺😊

 • Susanne

  Jeg vil rigtig gerne give hende et kærlig og blivende hjem . Har en pingeser på 8 år hun elsker alle hunde 😍
  Jeg er pensionist og går hjemme hverdag.
  Høre gerne fra dig.

  Mit tlf 42489397

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk