Nyt hjem søges.

Da min mor bliver mere og mere syg, så vil jeg faktisk gerne et andet sted hen at bo, for det er synd for de små drenge at kun jeg kommer ud og går, jeg er 2 år gammel, hedder på papirerne Viggo, men i hverdagen høre jeg kun hvis mor siger puha eller mus. NU må mor hellere overtage lidt…
Jamen puha er som sagt 2 år gammel, opvokset med børn og 3 meget mindre hunde, så ham er jo blevet behandlet på samme måde som de små, så han skal være velkommen i møbler, seng osv, da det har han altid fået lov til..
Men min gigt gør nu at det primært kun er ham jeg kan gå med, for han kræver sq en del…
Han blev mishandlet da han var helt lille, og så hentede jeg ham, så intet vides 100% udover hvem mor er, resten er gætteri…..
Han har et problem med sine øre efter dengang, han bryder sig ikke om at nogen røre ved dem, udover når de skal smøres, da han stadig får noget udslet i ørene engang i mellem, men så klør han sig, så man er ikke i tvivl..

Ellers er hans jordens bedste hund, men jeg bliver nød til at gøre det, han fortjener så meget mere end det jeg kan give ham nu….😢

Men skriv til mig hvis du/I har nogen spørgsmål, synes det er svært at komme med en salgstale på noget man elsker så højt….

 • Hund
 • Lolland/Falster
 • 4900
 • Han
 • Nej
 • Broholmer/labrador
 • 1000
 • Borgelund83@gmail.com

One Comment

 • Cecilie Jacobsen

  Hej, jeg har skrevet til dig pr mail 🙂 Vi er meget interesseret I ham 🙂

  Mvh. Cecilie og Sebastian

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk