Nala søger nyt og blivende hjem

Vi søger et nyt og blivende hjem, til vores kat Nala. Vi har efter længere tids forsøg, måtte erkende at vi ikke kan få vores to katte til at fungerer sammen, hvilket tydeligt stresser begge vores katte og derfor søger vi nogen der har lyst til at tage Nala til sig og give hende nogle bedre forudsætninger og en ny chance.
Nala er fra Juni 2020, og er både steriliseret og øremærket. Hun er vant til at være indekat, men er i træning til at kunne begå sig ude med daglige ture i kattesele, så hun har forudsætninger for at blive inde/ude kat, hvis ny ejer ønsker det.
Endvidere skal ny ejer være klar over at Nala har brug for specialfoder, da hun desværre har tendens til at danne krystaller, og derfor har brug for foder der modvirker dette.
Nala koster ikke noget, det vigtigste for os er, at hun får et godt hjem.

Hvis man gerne vil vide mere om Nala eller har spørgsmål og kunne være interesseret I at overtage hende, må I meget gerne kontakte mig.

One Comment

  • Kani

    Hej 🙂
    Jeg er interresset i jeres søde kat Nala og vil med glæde give hende et hjem hos mig. Jeg bor alene i lejlighed og har haft en hund, jeg ikke har længere, så jeg savner sådan en ny lille ven i hverdagen. Jeg er en kvinde på 26 år og er hjemme for tiden, da jeg søger job, så jeg har god tid til at lære Nala og hendes behov at kende 🙂 Jeg håber at høre fra jer/dig, for at tale nærmere omkring Nala og hvad I gerne vil vide om mig 🙂 kontakt mig gerne på tlf nr: 91555219

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk