Salgsannonce dyr

Misser søger et nyt hjem

Med tungt hjerte er jeg desværre nødt til at finde et nyt hjem til min kat Misser.
Med tungt hjerte er jeg desværre nødt til at finde et nyt hjem til min kat Misser.
Misser er en ældre dame på 13,5 år og ved rigtig godt fysisk helbred. Misser er steriliseret og øretatoveret. Misser er en helt fantastisk kat, når hun knytter sig til en person, og så er hun en rigtig puttekat. Men Misser er dog også lidt sær og ikke ret glad for mænd, børn og andre dyr. Jeg ved godt, at det kan være vanskeligt at finde, men jeg søger et nyt hjem til hende, hvor hun kan bo med en (helst) kvinde og gerne i en lejlighed. Kattebakke medfølger, og jeg kommer meget gerne og afleverer hende, hvis jeg er så ekstremt heldig, at der er en venlig kattesjæl derude. Af hjertet tak.

  • Kat
  • Sjælland
  • 2500
  • Hun
  • Nej
  • Huskat
  • 1
  • nbinoe@hotmail.com
  • 60119030

One Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk