Mini og Fisen, 6 og 7 år, kastrerede

24825847_1839278399433486_1127482162_o
Print Friendly, PDF & Email

Fisen (Hvid/Sort) og Mini (Sort, hvid hage og poter) er to søde huskatte der søger nyt hjem da ejer skal flytte og katte er desværre ikke tilladt.

Fisen (6 år, kastreret) er en lidt større kat der nyder at sidde i et vindue og kigge og kalde på fugle. Han kan godt lide at det er stille og roligt og kan blive lidt urolig ved larm. Men han falder hurtigt til ro igen. Han elsker at lege, især med alt der kan flyve over gulvet. Fisen er en meget energisk kat der godt kan lide at jagte og lege. Han er også lidt mærkelig da han spiser det meste der bliver givet ham, men fisk gider han ikke. Da Fisen blev dårligt behandlet når han var lille er han lidt nervøs omkring nye mennesker, men når han har fundet sin plads er han den dejligste lille kat som elsker at kæle.

Mini (7 år, kastreret) er en meget kælen kat som elsker at være tæt på og vil gerne følge dig uanset hvad du skal lave. Han er stille og rolig og nyder at ligge på sin plads og putte. Mini elsker at snakke med dig og siger altid god morgen eller velkommen hjem. Mini kan rigtigt godt lide at man nusser med ham, alt fra at klippe kløer til at børste er det dejligste i verden, hvis du spørger Mini. Mini elsker alle og viser det rigtigt gerne.

Jeg ser helst at de kommer til det samme hjem da de har vokset op sammen. De er indekatte pt da de ikke må komme ud for udlejer.
Skriv gerne og fortæl lidt om dig selv og hvad for et hjem du kan tilbyde Mini og Fisen.
Prisen kan vi diskutere da fokus ligger på at finde det rigtige hjem, ikke hvor mange penge jeg kan få for dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box