Min skønne killing søger nyt hjem.

Min kæreste og jeg står i en situation, hvor vi akut har brug for at flytte. Vi kan desværre ikke have vores elskede hankat med.
Coby er en meget aktiv kat, som elsker at blive nusset. Coby er kastreret, øremærket, chippet og har fået ormekur. Der følger en sundhedsbog med fra dyrelæge. Det vil være muligt at købe kradsetræ, seng, skåle, kattebakke og diverse ting med hvis man har lyst. Han er sort, med lidt striber man kan se når han står i det rigtige lys. Da dette er meget følsomt for mig, er det vigtigt for mig at måde hans kommende ejere inden jeg tager min beslutning. Coby er født d. 12 juli 2019, kl 10.17, som den sidste i et kuld på 5.

3 kommentarer

 • Amanda

  Hej
  Hvor er han smuk!
  Er ked af situationen på jeres vegne 🙁

  Min kæreste og jeg er meget interesserede, da vi mangler en legekammerat til vores utrættelige, dejlige maine coon på samme alder.

  Han vil få et hjem fyldt med kærlighed og opmærksomhed.
  Vi bor i Tilst på landet i en stor lejlighed, hvor han vil have adgang til stor have og marker på alle sider af huset via kattelem.
  Vi har været vandt til at have kat hele livet og kan slet ikke undvære dem.

  Mvh Amanda

 • Athena

  Hej Amanda!
  Kan du kontakte mig på tlf: 30341392?
  Du kan evt sende mig en besked, så kan vi finde et tidspunkt hvor vi kan snakke 😄

  • Lars og karina Christensen

   Hej .
   Er du kommet af med din kat?
   Hvad skal du have for ham med tilbehør?
   Er det en inde kat? . Det er en kat jeg søger til min svigermor og svigerfar . Han skal gå som inde kat da de bor i lejlighed eller skal han et sted hen hvor han kan komme ud ? Kan han lide at blive bæret på
   Mvh Lars og karina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies. mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close