Min kat er faldet ud fra 1.sal

Screenshot_20180608-164943_Photos

Min dejlig kat er faldet ud af vinduet i går mellem kl. 15-16. Jeg har siden hen ikke bestilt andet end at gå rundt og kalde den på, også i nat og her til morgen. Min kat er faldet ud på Lersø parkalle 127, han hedder Luli og er ret sky over for fremmede. Han har hvid mave, hvide poter og hvidt overskæg. Jeg savner ham og vil gerne have ham hjem igen.
Han er øremærket med PFZ030, han er 1.5 ør gammel.

One comment

  • Anna

    Der er desværre fundet en kat død, der lidt ligner i Fælledparken. Hvis du sender mig en mail, så kan jeg sende et billede. Det er ikke mig, der har fundet katten, så jeg kan ikke besvare spørgsmål.Mvh. Anna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box