Mila

IMG_0621

Race: Siberian Husky
Farve: Hvid m. sort
Køn: Hun
Vægt: 24 kg
Alder: 6 år
Pris: 3000,00

Det er med blødende hjerte at jeg må erkende at skulle finde Mila et nyt blivende hjem. Med Milas ve og vel for øje – må jeg sande, at jeg ikke længere kan tilbyde hende det helt perfekte hundeliv til netop en hund med hendes personlighed og krævende og ikke mindst energifyldte race.

Mila har et aktivitetsniveau som skal tilgodeses. Hun giver og søger en masse affektion samt opmærksom, og man vil blive mødt af hendes betagende blå Husky-øjne, en logrende hale og en nysgerrighed, som man hurtigt finder charmerende.

Taget racens personlighed og energifyldte behov i betragtning ser jeg helst at Mila kommer i en race- eller hundeerfaren familie, der kan tilbyde hende de rigtige rammer.

Mila har aldrig boet med børn men har omgået børn fra familiemedlemmer på alderen 1-13 år. Hun stresser dog over småbørns selskab og hun kan også overfor børn i denne aldersgruppe virke temmelig voldsom i sine bevægelser. Derfor har jeg besluttet, at er der børn i hendes nye hjem, skal de være hundevante og selvkørende i teenagealderen 13+ og opefter.
Mila har det som oftest godt med andre hunde (med undtagelse for bomuldshunde), især hvis de bare gerne vil tonse rundt og lege. Hun er til den mere dominerende side, og blev desværre også overfaldet af to store hunde uden snor sidste år, så derfor er det nu lidt med forbehold om kemien spiller eller ej. Katte ifølge hende, bør betragtes som et jagtobjekt. Jeg tror bestemt at hun vil elske hvis der er anden hund i hjemmet.

Mila lider ikke af separationsangst og kan godt være alene hjemme og er heller ikke lydfølsom og gør ikke. Grundet hendes aktivitetsniveau egner hun sig dog ikke i en familie hvor hun vil være meget alene hjemme, i lange perioder. Hun er meget velopdragen og lydhør.

Jeg er helt betaget af min lille skønhed med de smukkeste øjne og kærlige sind. Der er ingen tvivl om, at jeg glæder mig til at finde hende netop det helt rette hjem, hvor hun fremover vil blive tilbudt det aktive og omsorgsfulde hjem, som hun drømmer om; meget gerne i hus og indhegnet have i de mere landlige omgivelser.

Mila er steriliseret og vaccineret m. pas.
Der medfølger ALT som tilhører hende, så vidt nye ejer ønsker dette (kurv, seletøj, snor, halsbånd, foder, legetøj, børste etc.).

Jeg vil gerne følge Milas udvikling i det nye hjem, og her vil indgå en aftale om at hvis det alligevel ikke ender ud i at blive hendes blivende hjem, skal hun tilbydes tilbage til mig i første omgang (uden beregning), og så vil jeg hellere end gerne tilbyde hjælp med at få hende afsat.

Jeg sælger hende udelukkende grundet at jeg nu bor alene med hende, med en fuldtidsstilling som sammenlagt ligger 2 timer fra vores bopæl.

  • : Hund
  • : Sjælland
  • : 3000
  • : hun
  • : 3000
  • : sirah.annabell@gmail.com
  • : 31321606
  • IMG_0216 IMG_0834

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box