Marsvineformidling

11904743_877332069029782_5583859782974183375_n

Vi har en seriøs formidling/internat af marsvin.
Vi har gennem årene oplevet flere marsvin i nød, under kummerlige forhold og generelt som manglede et sted at være indtil den rette familie kom forbi og ville have lige netop dem.
Derfor valgte vi at oprette vores formidling/internat og blive godkendt af fødevarestyrelsen (som en af de få formidlinger i DK)
Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at give nogle dejlige marsvin et godt hjem, eller hvis du står og skal af med dine marsvin. Vi hjælper gerne hvis vi kan.
Når du køber et eller flere formidlingsmarsvin her medfølger der følgende:
En opdrættermappe, som indeholder en masse info om marsvin (såsom pasningsvejledning, parasitfolder samt diverse nyttige infoark fra DMK) Er formidlingsmarsvinet/marsvinene Skinny eller Skinnybærer medfølger der desuden også en vejledning til disse racer.
Derudover medfølger der en lille pose af deres vante foder og en kæledyrsstamtavle fra DMK. Dyrene er til det bedste af vores viden sunde og raske ved fraflytning. Vi formidler kun dyr ud som vi finder raske og iordentlig stand. Er dyrene tynde, afmagret, syge eller drægtige ved ankomst bliver disse hos os indtil de er fine, raske og gode til at få nyt hjem. Det mener vi er en selvfølge og det ansvarlige formidlere gør.
Beløbet pr. formidlingsdyr vil være symbolsk og går udelukkende til foder, strøelse, dyrlæge og alt andet der vedrører de mange marsvin som kommer til os. Vi er godkendt af fødevarestyrelsen (som en formidling skal være) godkendelsen hænger offentligt tilgængelig der hvor marsvinene udleveres (som den skal i følge reglerne) og den er tilgængelig på vores hjemmeside. Du kan altid få tilladelsen at se hvis du ønsker dette (Reglerne siger vi skal fremvise den på forlangende) vores godkendelse er DIN sikkerhed for at vi er godkendt, og vi er et seriøst sted.

Så tag et kig ind på:

Forside

eller vores facebook side:

https://www.facebook.com/formidlingferiepasning

  • : marsvin
  • : Nordjylland
  • : 9560
  • : han| hun
  • : ja
  • : Kæledyr
  • : 200

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.