Maine Coon 2 hunkatte

P1120794
Print Friendly, PDF & Email

2 dejlige Maine coon hunkatte søger godt & kærligt roligt hjem. Deres fortid har ikke været go, ikke ordentlig pleje, adgang til rent vand daglig. Boet i lukket rum, hvor de ikke er blevet socialiseret nok & deres daglige behov dækket. Kattebakken blev ikke tømt. Der er blevet lagt dybe ar i de 2 misser, efter hvad de har oplevet fra en af de tidligere ejer. De var bla meget. tynde da jeg endelig fik lov til at give dem et nyt hjem & blødte fra knæene på bagbenene.
Da jeg fik mulighed for at redde dem i april – 17, tøvede jeg ikke et sek. De har fået meget meget omsorg & kærlig pleje her. Dyrlægen har tilset dem & givet dem kærlig pleje & de fejler ikke noget udover de er mærket af deres oplevelser. Misty (mørkegrå/blå) er sterrilliseret.
De får Zylkene, som er afslappende & beroligende i stressede & uvante situationer. De har ændret sig meget fra sky, utryg, understimuleret & frygten for at blive rørt & løftet, fordi de frygtede hvad der skulle ske med dem. Til hyggekatte, der gerne vil kæles med, løftes, ligge & hygge, stort skidt i den rigtige retning. Men der er stadig et stykke vej. Pludselige lyde, for hurtige bevægelser, gør dem utrygge. Især Misty (den mørkegrå/blå). Hun bliver angst & vil forsvare sig selv & slår derfor ud efter Angel (lysegrå stribet). Men ikke slemt & med en rolig stemme, stille bevægelser, kan hun hurtigt beroliges.
Misty & Angel, kan desværre ikke med andre katte, da de stadig er mærket & ser dem som en trussel & vil derfor angribe. Jeg har dog haft gode oplevelser med de 2 & mine katte, hvor de legede & gik fredeligt sammen, men pludselig kan man se det bliver for meget. Så måske når de er blevet stærkere er der ingen problemer. Hunde er de bange for. Ønsket er, at Angel og Misty skal have et rigtig godt, trygt og kærligt hjem, med omsorg, go pleje og hos personer der er opmærksom på, det de har oplevet. Rigtig gerne et hjem hvor det kun er dem 2 som kæledyr, så de rigtig kan blive forkælet.
Pengene går til at redde flere dyr i nød.
Sms til 20420345

  • : Kat
  • : Hun
  • : Midtjylland
  • : 1200
  • : lindaro61@gmail.com
  • P1120646 P1120647 P1120791

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box