Salgsannonce dyr

Lille søde krøllede Cmore søger nyt hjem.

Lille søde krøllede Cmore søger nyt hjem.

Jeg må ikke rende frit eller være alene kat. Jeg små snakker en del og elsker at putte hos folk. Jeg spinder ofte, hvis jeg synes du er sød.

Mine forældre er testet for hcm(hjerte), pkd (nyre) og fiv/felv smitsomme sygdomme, så jeg er sund og rask.

Jeg er kastreret, chippet og vaccineret 2 gange når jeg må flytte til marts.

Du kan først reservere mig efter jeg har mødt dig .  Jeg bor pt på fyn.

(Annonce er postet på dyreformidlingen og må ikke flytte platform)

  • Kat
  • Fyn
  • 5750
  • Han
  • Ja
  • Selkirk Rex korthår
  • 7000
  • vivian@tzari-selkirk-rex.nu
  • 52651075

Stue opdræt af selkirk Rex korthår og langhår. Går højt op i test og sundhed. Killingerne bor selvfølgelig inde hos os i huset og er del af hverdagen. Mine hunkatte får MAX 1 kuld om året, tit kun hver andet år.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk