Legesyge Bjørn

Bjørn 1

Bjørn født d. 5/5-17.
Han vejer nu ( midt oktober) 7 kilo og er 34 cm høj. Han har fået alle vacciner og er chippet.
Han er en ud af mor Sofies 7 drenge. Han og hans søskende blev født i haven hos nogle mennesker der ikke bor fast i Bosnien og kun var her i en måned. Så efter de tog hjem var der ingen der kunne se efter hvalpene og deres mor.
Vi indvilgede i at hjælpe da vi lærte mor Sofie at kende, og hun er sådan en sød hund og en fantastisk mor for sine hvalpe. Vi kunne ikke bare vende ryggen til og lade den lille familie i stikken. Vi vidste godt at det ikke ville blive nemt med 7 hanhvalpe.
Bjørn er en meget aktiv hvalp, han fjoller altid rundt, hopper og prøver at finde på noget at lave. Han er glad for mennesker og elsker opmærksomhed. Han er en glad hvalp der dog har brug for struktur og en lidt fast opdragelse så hans meget aktive side kan blive holdt lidt under kontrol.
Han elsker børn, men kan nemt blive lidt for begejstret, så et hjem med større børn vil være bedst.
Han vil være perfekt til en familie der bruger meget tid udendørs og som har tid til at arbejde med ham, da han er virkelig lærenem og elsker at udforske nye ting.
Han har det fint med andre hunde, men igen pga hans store aktivitetsniveau kan han godt være lidt af en bullerbasse der vil lege hele tiden. Han har indtil nu ikke vist tegn på generthed 🙂
Bjørn befinder sig i Bosnien og adoptionsgebyret er på kr 3000 og dækker over pas, chip, vacciner og transport.
Billy født d. 10/4-2017.

Han er microchippet, kastreret og har alle hans vacciner.

Han bliver helt sikkert en stor hund, mere end 50 cm høj og i hvert fald 20 kilo. Han vil være klar til at rejse i slutningen af oktober/ starten af november. Mette fandt ham da hun var på besøg i Bosnien, eller måske var det Billy der fandt Mette. Vi så ham sammen med nogle ældre hunde tæt ved vores hus, og han kæmpede for at få mad, de store skubbede ham væk.

Han var fyldt med lopper og meget, meget tynd. Han fulgte efter os hen til vores låge og ventede udenfor. Han blev bare liggende, og blev så glad da Mette efter 20 minutter lukkede ham ind.

Han løb ind og kiggede sig aldrig tilbage. Han var så sulten og så ivrig for at blive nusset. Vi gav ham både loppekur og mad med det samme, og han åd for 3 hunde. Han er en rigtig “gentle giant” og det er tydeligt at han er taknemmelig for at vi tog ham ind, og for hvert et måltid han får.

Nu, efter han har været hos os i 3 uger, har han taber på og hans pels ser så meget bedre ud. Han vokser dag for dag og bliver smukkere og smukkere. Selv om han er meget større end de andre hvalpe, ja, også større end nogle af de voksne, bruger han ikke hans størrelse til at mule de andre. Billy er en høflig og ydmyg hund der både sidder på sin plads og gerne vil nusses.

Han skubbede lidt på, lige da han var ankommet, men nu hvor han ved at han ikke skal bekymre sig hverken om mad eller et varmt sted at sove, er han meget mere rolig.

I starten var han også lidt usikker på benene fordi han var så sulten, han lå ned det meste af tiden og blev hurtigt træt, men nu løber han og leger meget mere. Han bliver en fantastisk hund, og han elsker bare mennesker.

Bjørn befinder sig i Bosnien og adoptionsgebyret er på kr 3200 og dækker over pas, chip, vacciner og transport. Ved interesse kontakt os her på:

info@bosniskegadehunde.dk eller på vores hovednummer 44 22 53 00 hverdage mellem kl 8 og 17 eller på Facebook.

  • : Hund
  • : Sjælland
  • : Han
  • : 3200
  • : info@bosniskegadehunde.dk
  • : 44225300
  • Bjørn 2 Bjørn 3 Bjørn 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box