LANGHÅRET HAN SCHÆFER

Team Aaby Falcon
Jeg er 8 uger og mine søskende er flyttet, jeg ønsker mig en bedste ven/ familie
Som kan nusse og hygge med mig.

  • Hund
  • Sjælland
  • 4593
  • Han
  • Ja
  • Schæfer
  • 15.000
  • info@teamaaby.dk
  • 29762548Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk