Lækre lille Leif søger sit for evigt hjem:)

Hej! Er du/i min kommende familie:)?
Mit midlertidige navn er Leif, og jeg søger mit helt eget hjem om ca 6 uger ( d 22 december ) …Jeg er Pomchi.
Min mor er pjusket chihuahua med det skønneste sind. Hun elsker alle hunde og børn, og far er den mest fjollede skønne Pomeranian også med det mest fantastisk sind..Jeg er ene hane i flokken, og synes også snart det er min tur til måske at få et nyt navn, og hvertfald have en familie der venter på jeg er klar til at flytte hjemmefra min mor og 3 søskende.
Mine søskende og jeg kommer til at vokse op med andre dyr og børn, i vores madmors stue, og vil ved afrejse have fået 3 gange ormekur , vaccine og chip. Der betales ved reservation 3000 kr der fratrækkes den endelige pris. Følg mig helt fra start, jeg har næsten LIGE fået øjne… Endelig skriv eller ring på 42212347.hvis du/i har spørgsmål til lille lækre mig.. Flere billeder kan selvfølgelig sendes, jeg er også mega god på video, hvis jeg ellers er vågen 🙂

  • Hund
  • Sydjylland
  • 8700
  • Han
  • Nej
  • Pomchi
  • 10.000
  • jobraendstrupprivat@gmail.com
  • 42212347

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk