Kongeboa til salg

Jeg er 6.år gammel og hedder lucky, jeg er en bcc men kaldes også en bastard.
Jeg søger et nyt hjem for min ejer skal til at studere i Århus,og for ikke tid til tage sig af mig. Så jeg håber der en der vil have mig😉

  • Krybdyr
  • Sydjylland
  • 6400
  • Hun
  • Nej
  • Kongeboa
  • 500
  • scorpion.dp@hotmail.com
  • 22141417

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk