Killing på 9 måneder søger blivende hjem

Mit navn er mini
Jeg er 9 måneder gammel , så jeg er en lille hyggetrold der elsker et lege og blive nusset med, jeg har fået en hård opstart på livet da jeg blev fundet i en vejkant , men heldigvis er jeg blevet glad igen og har fået det godt . Min mor kan desværre ikke beholde mig mere , så derfor søger jeg min blivende familie hvor jeg skal være indekat ( der er jeg mest tryg ) min familie skal have tid til mig og give mig en masse kærlighed og lege med mig som min mor plejede at gøre . Et hjem hvor jeg kan få lov at boldre mig . Hvis jeg først er blevet tryg hos dig så er jeg din følgesvend for livet 😊

  • Kat
  • Østjylland
  • 8400
  • Hun
  • Nej
  • Huskat
  • 200
  • Camillatheone12@gmail.com
  • 50226874

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk