Salgsannonce dyr

Killing (dreng) 12 uger søger nyt hjem :-)!

Se mig rigtig gråstribet stor og sund (levet af Royal Canine Kitten foder), 2 farvet næse, hvide poter og andre hvide aftegn og faktisk også lidt rødt. Jeg er en rigtig charmetrold , født indenfor og tilbringer også nætterne inde, så har tidligt lært at gå på kattebakke, men jeg kommer også en hel del udenfor, da jeg bor på landet – hvor familien består af min mor, mormor, brun labrador og heste. Så jeg er vandt til lidt af hvert, allerede god til musejagt, men elsker også at kæle, så det er bare at kalde, så er jeg straks :-). Hvis du er interesseret i 2 katte, så vil jeg rigtig gerne følges med min søster til det ny hjem.

One Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk