Salgsannonce dyr

Kato søger nyt hjem

Jeg hedder Kato og er glad hund på 4,5 år, som elsker at rulle rundt på en græsplæne, så tilhørende udearealer er at fortrække.

Jeg søger et hjem, hvor der er tid og overskud til mig i dagligdagen.
Min ejer så helst, at jeg kunne blive boende, men en livsændring har gjort, at dette ikke længere er en mulighed, sammenlagt med de mange timer, jeg nu vil komme til at være alene.
Jeg er vant til at kunne være alene hjemme en 7-9 timer dagligt.
Jeg er en voksen hanhund, som fortrækker min menneskeflok og har derfor ingen interesse i fremmede hunde på daglig basis.

Jeg elsker at træne og har gennemført DDi’s Kyno 1 eksamen og er næsten klar til Kyno 2 programmet, jævnfør Dansk Dyreinstitut. Altså elsker jeg at træne med min menneskeejer, både når det er lydighed og tricks. Jeg elsker at få aktiveret hjernen.

  • Hund
  • Sjælland
  • 2650
  • Han
  • Nej
  • Gadekryds af: labrador, Shai Pei og Dobermann
  • 2500
  • Karin.margrethe604b@gmail.com
  • 24203270

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk