Kat søger hjem

2A46CD8A-C955-4F89-BA34-484891FA6AB4

Den her super søde hankat søger nyt hjem da ejer er død. Han er ca 7-8år. Er ikke vaccineret, chippet eller kastereret. Han er mere en udekat end indekat, men han kommer gerne ind for at spise og nusse. De vil ikke modtage ham på dyreinternat, så dette er hans eneste chance ellers skal han aflives.
Skriv endelig hvis der er spørgsmål..

6 comments

 • Charlotte Lønborg Frantzen

  Han ser dejlig ud. Hvis jeg kan få en aftale med min nabo om pasning ved bortrejse, så er jeg interesseret. Jeg bor i hus med have og op til grønt areal. Men trafikeret vej. Er han vant til biler?

 • Heidi

  Det ville være perfekt 😊 ja han er vant til biler. Håber at hører fra dig 🤞🏻

 • Charlotte Lønborg Frantzen

  Jeg afventer svar fra min nabo. Hvor er han iøvrigt nu? Jeg bor i Køge. Jeg skal ud at rejse i næste uge, så det skal gerne kunne vente til derefter.

 • Heidi

  Det kan sagtens vente. Han er i Hedehusene 😊

 • Charlotte Lønborg Frantzen

  Desværre ville min nabo ikke hjælpe. Hun fodrer fugle, så hun ville ikke fodre på en fuglespiser. Det er jeg ked af. Jeg rejser en del, så det duer ikke, hvis ikke jeg har back up. Jeg håber, at der viser sig en anden.

 • Charlotte Lønborg Frantzen

  Jeg vender lige tilbage. Jeg har fundet en anden nabo, som gerne vil hjælpe. Så jeg vil gerne have ham, men skal selvfølgelig komme og se ham. Jeg huskede forkert. Jeg er bortrejst i uge 36/37 og kommer tilbage den 15. Så jeg vil kunne hente ham en dag derefter. Men vil gerne komme forbi og hilse på i denne eller næste uge.

  Jeg ved ikke om andre ser dette, så hvordan udveksler vi telefonnumre?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box