Kærlige smukke Sofie

Sofie 1
Print Friendly, PDF & Email

Sofie født d. 14/2-2015.

Hun er 47 cm høj og vejer 18 kilo. Hun er vaccineret, steriliseret og chippet.

Sofie er mor til 8 hvalpe, der også bor hos os. Hun fandt sig et hus hvor hun valgte at føde sine hvalpe. Husets ejere bor dog ikke i Bosnien og var der kun i en måned. De tog sig af Sofie og hendes hvalpe mens de var der, men havde ikke rigtig nogen løsning på hvad der skulle ske når de tog hjem. Fremtiden så ikke så lys ud for Sofie og hvalpene og vi besluttede os for at hjælpe, også selv om vi egentlig ikke havde plads.

I starten måtte vi derfor sætte dem i pleje et andet sted. Det er vi ikke så glade for, folk hernede i Bosnien kan godt være lidt sære, og Sofie blev desværre et perfekt eksempel på hvorfor vi ikke gør det. Vi tjekkede op på dem og alt var fint, men en dag kom vi og fandt Sofie bundet i en alt for kort snor ved siden af hvalpene. Vi vidste med det samme at vi ikke kunne stole på disse mennesker og vi måtte flytte Sofie og hvalpene hurtigst muligt. Igen lykkedes det os på en eller anden måde at få fundet pladsen og vi fik flyttet de 9 hunde hjem. Hun var så bange for hundesnoren og ville bestemt ikke hen til os hvis vi havde noget i hænderne. Hun troede hun ville blive bundet igen. Nu er det endelig lykkedes os at få hende til at forstå at en snor ikke er en dårlig ting.

Vi var overraskede over hvor velopdragene hvalpene var og hvor god hun var til at klare dem. Det var som at se på en lille hær. Hun er en fantastisk mor og hund og efter nogle dage, hvor hun fandt ud af at ingen ville gøre hende eller hvalpene noget, begyndte hun at vise os hendes smukke sande jeg. Hun er en af de mest lydige hunde vi har haft, hun forstår alt hvad vi siger til hende og laver aldrig ballade, hun er renlig og flytter ikke engang sit tæppe.

Hun er altid ved siden af os og nu kommer hun hen til os og skubber til vores hænder med snuden når hun vil kæle, hun er en rigtig nem hund, som er så taknemmelig og hun kræver ikke meget. Hun elsker mennesker, især børn og hun kan med alle hunde, så hun passer ind i enhver familie, der vil give hende kærlighed og sikkerhed. Når hun først føler sig sikker er hun den bedste hund man kan få.

Sofie befinder sig i Bosnien og adoptionsgebyret er på kr 3000 og dækker over pas, chip, sterilisation , vacciner og transport.

Ved interesse kontakt os.

  • : Hund
  • : Hun
  • : Sjælland
  • : 3000
  • : info@bosniskegadehunde.dk
  • : 44452829
  • Sofie 2 Sofie 3 Sofie 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box