1 kommentar

 • Gitte

  Hej
  Jeg har ikke haft kat før, men har i lang tid ønsker mig en kat.
  Jeg bor i en lejlighed i København, så det er ikke så mange muligheder, for at komme ud, med mindre jeg kan træne min kat til at gå i snor.
  Jeg søger en stille og roligt killing.
  Hilsen Gitte Jensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk