Indendørs kat gives væk

89DECC25-C428-412F-98AA-A7EF15E37114

Hun hedder Lullu og er 11 måneder gammel. Hun gives væk da ejer er nødsaget til at flytte til et sted hun ikke kan komme med.
Hun befinder sig i Valby. Hun er en rigtig glad lille kat med energi. Hun elsker at lege og blive nusset og er glad hele dagen.
Hun søger et kærligt hjem.
Håber at høre fra jer

-kan ikke kontaktes på mobil ligenu da jeg er på ferie. Men min mail tjekker jeg hver dag.
ada@skardhamar.com

  • : Kat
  • : Sjælland
  • : 2500
  • : hun
  • : 1
  • : ada@skardhamar.com
  • : 42363454

En kommentar

  • marika vengberg

    Jeg har mulighed for at give hende et hjem.Jeg bor i udkanten af hillerød,( engparken 29) ,som ligger ude på landet.Jeg er 48 år,og førtids pensionist.,så jeg er meget hjemme .Jeg har haft en sort kat i et par år, som var en kat der var hjemløs .Desvære blev den nyre syg,og måtte aflives for et par måneder siden.Jeg har en han kar i forvejen,og en lille gade hund,som er vant til katte.Hun må meget gerne få et forever hjem her hos mig,og co. Hvis du vil snakke med mig først kan du ringe : tlf 91975068 🙂 V.H Marika Vengberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.