Salgsannonce dyr

Hunkat 12 uger – opvokset med mor og mormor

Jeg er sød og mild, følger dig gerne overalt, hvis jeg kan komme til det. Du har mulighed for at se både mor og mormor. Ligesom dem er der også lidt rødt i min pels. Gerne ude om dagen og inde om natten. Lægger mig rigtig gerne og putter i hundekurven eller evt. på dine fødder. Ring gerne og hør mere om mig. Jeg befinder mig ½ time nord for Viborg.

One Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk