Salgsannonce dyr

Hund søger nyt hjem

Det er med stor sorg i sjælen at jeg bliver nødt til at komme af med min baby da jeg har indset at hans energi niveau ikke passer ind hvor jeg bor.. Han er en KÆMPE energibombe, så det bedste ville være et sted med kæmpe have eller en gård. Han kan dog godt ligge stille og putte i sofaen hvis han er godt brugt ??
Sparta er en gadehund fra Rumænien, så race vides ikke. Men sød og speciel ser han ud ?
Jeg har kæmpet med træning af lydighed, men uden held da jeg ikke har nok tid til en energibombe som ham der kræver ekstra træning og opmærksomhed samtidig med jobskifte og anden hund i hjemmet. Han elsker alt og alle, så et hjem med hund ville ikke gøre ham spor!
Da han kommer fra gaden følger der selvfølgelig nogen ting med i bagagen. Han var bange for ting han aldrig havde set før og blev bange når man hævede stemmen eller ville have fat i halsbånd. Det er blevet meget bedre og han er blevet mere tryg i sig selv og over for andre. Han kommer ikke ud til hvem som helst da han har en kæmpe betydning i mit liv, så jeg har nogen krav. Han skal ikke for langt fra os så ham og min tæve kan mødes en gang imellem. Han skal mødes med dig og evt nuværende hund så jeg kan få overblik over kemi mellem ny ejer og anden hund. Han skal ud hvor man har en STOR have eller bor på en gård. Hvis man fortryder skal han tilbage til mig. Jeg tager min tid med at finde ny ejer. Jeg tager ikke imod opkald, så send mig en besked i stedet for

Hjem før pris

 • Hund
 • Midtjylland
 • 7830
 • Han
 • Nej
 • Gadehund
 • 1000
 • klinge99@hotmail.com
 • 25101559

One Comment

 • Sebastian C

  Hvor gammel er han?
  Han virker som en rigtig fin hund, som vil passe perfekt til vores familie.

  – Vi bor i en lejlighed med have og kæmpe mulighed med de fineste gåture.

  – Vi bor på en mark, med helt nybygget lejligheder, hvor der både er hundepark og masse andre muligheder, for som sagt nogle rigtig gode gåture.

  – Vi har både et sommerhus i Nibe, hvor der også er rigtig god plads i haven, hvor der også er 2 hunde i forvejen.

  – Derudover har vi også en kolonihave, hvor de fleste af vores familiemedlemmer tilbringer deres sommer i, hvor der også er hund.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk