Hjem før pris

46E2F1DD-A357-41FE-960F-EEC131BB49A4

Jeg søger et kærligt hjem hos nogen, som har forstand på kaniner.
Pixi er næsten 2 år, født nov 2016
Han bor i stuen med adgang til hele under etagen. Han har altid været inde kanin men er i haven nogle gange hvor jeg tar ham ind om aftenen. I indhegningen i haven der drøner han rundt, det ser virkelig sjovt ud.. Han er nysgerrig og går ofte rundt i stuen som han har lyst til. Han er ikke kælen som fx en kat og vil ikke bæres på, så jeg undgår at bære ham.. jeg søger et sted, som med erfaring, kan få nogle dejlige stunder med Pixi. Jeg ved inde i mig selv at han er/kan blive en virkelig dejlig kanin hos én med de rette evner. Det er desværre ikke mig eller min familie. Derfor sælges han/gives væk, med bur og alt. For han får desværre ikke den opmærksomhed han fortjener.

  • : Kanin
  • : Sjælland
  • : 3500
  • : han
  • : 100
  • : thomas-m@nielsen.mail.dk
  • : 40575627
  • A200E6D9-4FAC-43EE-83E8-65E2988D894C

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box