HEJ SØGER NYT HJEM

D21F3068-B894-4A8D-A50A-8645ECBC3F85

Jeg hedder Alfred,over en kærlig,sød,venlig sort hankat på knap 2/1/2 år..Er kastereret.Søger et kærligt hjem med masser af tryghed og kærlighed som jeg altid har fået..Min far skal med vemod af med mig,grundet særlige omstændigheder..du/i skal helst bo langt væk fra en vej,eller villa kvarter..I skal helst ikke have børn under 10 år..Er ikke kræsen med mad..er øretatoveret..håber inderligt at høre fra jer..Venlig miav hilsner fra Alfred og min far.. PS: der et bedre billede..
Har pt. Ikke nogle lige nu..

  • : Kat
  • : Østjylland
  • : 8420
  • : han
  • : 50
  • : p.madsen.1955@gmail.com
  • : 40851014

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box