Hej jeg er på udkig efter en ny hund alt har interesse

Hej jeg er på udkig efter en ny hund da jeg måtte til dyrlægen for sidst gang med min gamle hund bamse det er ham på billedet som udgangspunkt har alt interesse dog til en overkommelig pris da jeg ikke har meget at gøre med max (4-5000 kr) så vis mig hvad i har!!😊

Mvh… kenneth christensen

  • Hund
  • Østjylland
  • 8900
  • Han | Hun
  • Ja | Nej
  • Alt har interesse 😊😊
  • 5000
  • Kenneth_nc@hotmail.com
  • 51149424

One Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk