Han perser dreng efterlysning

IMG_0742

Hej alle sammen.
Jeg har for 7 til 8 dage siden sidst set min han kat felicia da han hoppede ud af et vindue og ikke set siden. Felicia betyder alverden for mig. Han er min bedste ven familie og barn hos mig. Felicia er ham som virkelig altid vil gøre mig til den bedste på en dag felicia er perser og født d 20 september i 2016 Jeg ønsker ham hjem og dusøren er høj for han er mit et og alt. Sider du derude og læser det her og tænker nej det har jeg ikke så må du gene sige til hvis du ser ham eller høre noget eller bare ved hvor han er sider du måske med ham og syntes han er så sød og det er han os så ring i det mindste med hemmeligt nr og bare fortæl du har ham og alt er okay jeg ønsker at vide han er okay og hvis han er ude endnu så hvis du ser ham Plis håber du kan fange ham til dig og tage ham med til Magtenbølle lyholm vej 8 eller kontakte mig på 93302871 eller min Facebook Sidsel Ludvigsen. Hvis man ser ham nogen steder Plis kontakt mig for han er ikke bare en kat han er min familie og vil blive så over lykkelig hvis han selv dukker op eller nogen finder ham eller har ham. Jeg ligger og for lidt søvn og lyder tosset men felicia har glædet mig siden fødslen. Og har altid haft ham hos mig ! Grunden til han kunne komme ud er fordi vinduet har været glemt at lukke mens jeg var på hygge tur. Felicia forsvandt fra magtenbølle af på Fyn nær vissenbjerg .. jeg krydser alt hvad jeg har …… kærlighilsen ejeren som er meget meget knust ! Tak for din tid knus herfra ..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box