Salgsannonce dyr

Gurli søger nyt hjem

Gurli er tre år og trives ikke optimalt i vores hjem. Hun er opvokset sammen med hendes far, men de trives ikke godt sammen, da far vil bestemme, særligt på gå ture.

Gurli er et rigtigt gadekryds og har nogle svære hunderacer blandet i sig. Gurlis mor var et kryds af boxer, schæfer og sanktbernhardshund. Far er et mix af husky og bordercollie.

Gurli er en uldtot og kræver meget pejspleje, da hun fælder meget. Vi kan være i tvivl om stress kan være en faktor, da vi ikke tænker hun trives optimalt hos os pt.

Gurli er en glad stor hund, der meget gerne vil snakke og kæles med, hun kan være lidt kluntet og voldsom i hendes kontakt, lidt ligesom en hvalp, dog i udgroet størrelse.
Gurli giver lyd ved besøg og ikke alle mennesker tages vel imod, det er dog kun få oplevelser vi har med hende, og det har været mennesker som umiddelbart er blevet nervøse/bange for hende.

Gurli er renlig og vant til tre gåture dagligt, samt enkelte tisseture i haven. Gurli har ikke et højt aktivitetsniveau og nyder at flade ud indendørs i trygge omgivelser.

Gurli bliver køresyg, vi har dog oplevet en bedring i dette på det seneste. Gurli har dog ikke været meget med på ture og dette har begrænset hendes kontakt med andre hunde, mennesker osv. da vi sjældent møder nogen hvor vi bor.
Hendes erfaring med andre hunde er dog negativ, da hendes far reagere voldsomt på andre hunde, når hun er med og skælder ud både på hende og den anden hund. Ligeså med biler, cykler og andet. Pt går vi opdelt ture, da vi ikke ønsker at Gurli får flere negative oplevelser.
Gurli er dog nervøs på ture ud og vi oplever ikke hun rigtig nyder gåture. Gurli kan trække når hun er på tur, særligt når hun bliver nervøs.

Gurli er veloplagt og vil gerne trænes, men er ikke blevet det nok hos os. Den særlige situation med at hun ikke vil ud at køre, at vi må gå opdelt, og et skifte i arbejde, betyder desværre at tiden ikke er nok til begge hunde, og Gurli ofte trækker det korteste strå.

Gurli har kun sparsom erfaring med at være alene hjemme, da det har begrænset sig til en time til halv anden, når far er på tur, ellers har de hinandens selskab.
Katte og høns har hun ingen erfaring med i eget hjem, møder hun dem løs i vores have, så bliver de jagtet.

Gurli har brug for et hjem hvor hun er den eneste hund. Hun har ikke et godt udviklet hundesprog og forvirrer, da hun både logrer med halen, men også farer frem, gør/hyler og knurre. Det optimale hjem er hos nogen der kan acceptere hendes særegne sind og har erfaring med hunde med problemadfærd og træning af dette.
Gurli vil trives bedst på landet og i et hjem med ro og tid, hvor gåture kan foretages udenfor døren og hvor man ikke nødvendigvis bliver konfronteret med alt det hun bliver nervøs for og træningen derfor kan tages i et stille tempo.
Der må forventes en del træning med Gurli, da hun har tendens til at være ængstelig/nervøs.
Vi oplever Gurli som en glad og god hund, når hun er tryg, og vi tænker hun vil kunne udvikles positivt med de rigtige kræfter.

Vi håber der findes det helt rigtige hjem for Gurli et sted der ude, da hun fortjener mere end vi kan give hende.

Send pb for nærmere info

 • Hund
 • Østjylland
 • 8500
 • Hun
 • Nej
 • 1000

19 kommentarer

 • vonfancy

  Hej Line

  Gurli lyder som en fantastisk hund, som min søster (Christina) og jeg meget godt kunne tænke os at møde, hvis det skulle være muligt.
  Min søster og jeg bor i et stort hus med en dejligt stor privat have lidt udenfor 9560 Hadsund. Det ligger i en mindre forstad, men med marker og skov lige bagved, hvor hunde kan luftes i fred og ro. Vi har i forvejen en hund herhjemme, en golden retriever – Persille. Persille er 2½ år gammel og en stor, glad pige ligesom Gurli lyder til at være. Persille er fænomenal med andre hunde – rolig, forstår deres signaler og har altid en afsmittende effekt på dem. Hun møder dem altid ved at lægge sig ned og vente på, de føler sig trygge ved hende, inden hun begynder at lære dem at kende. Det har gjort at hun kan lege fantastisk med både naboens lille hund og hunde på samme størrelse og større end hende selv.
  Vi går til hundetræning (agility) med Persille og gik også til hvalpetræning med hende, da hun var mindre, hvorfor vi har god erfaring med hvordan, man kan træne en hund og opnå gode resultater på den måde.

  Om os privat kan jeg fortælle, at min søster studerer og jeg går hjemme. Det vil også betyde, at der er masser af tid til at tage sig af Gurlis behov og at træne hende. I og med vi går hjemme, er der masser af tid til at lære at være alene hjemme, hvilket Persille er god til og nok kunne hjælpe med, skulle dette blive nødvendigt at kunne. Vi har tid og mulighed for at gøre det hele i det tempo, der passer til Gurli. Vi bor stabilt i et hus vi selv ejer, så der er ikke risiko for at skulle flytte eller lignende. Der er ingen børn i huset og kommer det heller ikke.
  Vi er opvokset med hunde og har haft forskellige hunde igennem hele vores liv. De er gennem tiden kommet fra forskellige kår og enkelte har også været “problemhunde”, hvor der skulle lægges arbejde i socialisering, træning og selvtillid. Det er derfor ikke en opgave, der skræmmer os.

  Vi har en god stor have, hvor hunde kan rende løs. Derudover har vi direkte adgang til skov og marker, som er velegnede til privat hundeluftning bag ved vores hus, hvorfor Gurli sagtens ville kunne komme ud og røre sig flere gange dagligt uden at skulle forholde sig til en masse mennesker eller oplevelser, som kunne skræmme hende. Vi har desuden både mulighed for at kunne træne generelt og agility hjemme i haven, ligesom vi kunne forestille os at gå til træning gennem DCH (som vi gør med Persille), hvis Gurli kom dertil, hvor hun kunne have lyst og mod til det.
  Hvad angår de forskellige racer, Gurli er ud af, har vi læst op på disse og er indforstået med de forskellige behov og adfærd, der kan være forbundet med disse. Vi har selv erfaring med flere af dem, hvorfor vi også ved, at Gurli lyder til at være en skøn blanding, som blot kræver lidt arbejde og tålmodighed, men at hun uden tvivl ville være velkommen i vores hjem.

  Jeg undskylder, at det blev lidt langt, men håber at høre fra dig.

  Mvh. Benedikte

 • Annelise Christensen

  Vi er ægtepar på 62 og 68 år vi bor på landet. Har altid haft hunde..blå. granddaoaris ,Skt.bernhard , vi har nu en bassethund Max på 7år vi har lige mistet en gravhund den have kræft .Max savner den meget han kan med alle hunde vi syntes Gurli er rigtig fin og kunne godt tænke os at møde hende vi tro er at vi kan give hende et godt hjem .hvis det har jeres interesse må i meget gerne ringe .Hilsen Annelise Christensen Rørsangervej 95Als 956o hadsund. Tlf. 24 2o 49 68

 • Simone Pedersen

  Hej
  Jeg skriver ang søde Gurli, vi er meget interesseret i hende, og vil meget gerne tilbyde hende et kærligt hjem, vi er 2 voksne samt et barn på 10 år, og som bor i Ribe med masser vis af natur lige omkring os, vi håber i vil kontakte os, så vil vi gerne komme og besøge hende, og kan tage hende med hjem, så snart det er muligt.
  Jeg arbejder deltid, så er hjemme mange timer dagligt, og vi har tiden til at passe hende
  Mvh Simone, Dennis 8og Madeleine
  28567602
  30139682

 • Christine Marie Bruun Mortensen

  Gurli lyder virkelig som en skøn hund! Ærgerligt, at hun ikke trives med sin far. Hos mig ville hun kunne få et roligt liv med adgang til have og meget tæt på en agilitybane. Jeg har haft hund, da jeg var lille og har sidenhen passet nogle hunde, som jeg også har haft med over på agilitybanen. Jeg er væk meget få timer om dagen og kun 3-4 dage i ugen. Giv mig gerne et kald om et eventuelt besøg på 53250932.

  • Marianne Sauer

   Hej Gurli🥰
   Har hørt lidt om dig på Facebook og du ser rigtigt kær ud🥰 Du kender mig ikke men jeg hedder Marianne og min mand hedder Kim vi har tre voksne piger som er flyttet hjemmefra og vi havde en hund , Jack Russel som hed Mille som blev 16 år gammel men døde i april måned 😢
   Det var et stort tab og havde svoret jeg ikje ville gave hund igen meeen savnet til en hund er for stort og så så jeg dig og er helt solgt i dine øjne du ser så rar ud og du ville passe godt ind i vores dejlige og varme hjem hvor der er god plads både udenfor som indenfor. Jeg er 54 år og er førtidspensionist og min mand er forsikringsmægler. Vi elsker at gå i skoven og har en dejlig stor skov i nærheden og dejlige gå stier lige bagved os. Vires have er rigtig stor til at kunne købe , spille og boltre sig i.
   Vi håber du ser vores indlæg for vi har rigtigt meget lyst til at kære dig at kende og ved du ville blive glad for at bo hos os. Vores tre skønne piger ville være helt vild med at møde dig de syntes du er så sød og køn at kigge på og det syntes vi også 🥰🥰
   Håber at høre fra dig Gurli🙏🏻🥰
   De kærligste hilsner fra Kim og Marianne og deres tre piger❤️❤️❤️

   • Line

    Hej Marianne og Kim

    Vi har stadig Gurli. I er velkomne til at møde hende og høre nærmere omkring hende. I kan evt. sende et telefon nummer, så kan vi snakke videre der?
    Hilsen Line

    • Marianne Sauer

     Hej Line,

     Vores nummer 27815525 og jeg kan træffes hele dagen og vi vil meget gerne møde hende😊

     Mkh Marianne Sauer

    • Marianne Sauer

     Hej Gurli
     Vil så gerne høre fra dig og har prøvet at kontakte dig og min datter Josephine har også men hører ikke rigtig noget dsv. Er du mon blevet solgt? Håber vi ikke for vi vil så gerne møde dig😊
     De kærligste hilsner fra Marianne og familie

  • Marianne Sauer

   Vores nummer 27815525 og jeg kan træffes hele dagen😊
   Mkh Marianne Sauer ( vi vil meget gerne mødes med Gurli )

 • Dorthe Hytting

  Hej
  Har i stadigvæk Gurli?
  Vi er meget interreseret i at møde hende.
  Vi er en familie på tre og bor i hus med have.
  Vi har mange års erfaring med store hunde.
  Vi mistet vores hund i september. Han var en afrikansløvehund/ labrador.
  Vi kan kontaktes på tlf. 51414058.
  Hilsen
  Familien Hytting

 • Lars Jensen

  Hej Line 😊

  Vil høre om gurli er afsat
  ??
  Ellers tror jeg min fam og mig kan sørge for hun får et kanon hundeliv
  Vi bor på stor kvæggård ved 8963 her er altid nogen hjemme og liv og glade dage 😅
  Interesseret så skriv eller ring 20942256

  Mvh Lars

  • Dominique Fønss bach

   Hej
   -Hvordan er hun overfor børn?
   -når hun bliver køresyg, kaster hun så voldsomt op, eller tror du det går men nogle lufteture og vand på vejen?
   -viser hun når der er noget hun ikke bryder sig om?
   -kan hun indkald/gå uden snor (bare der hjemme)?

   Lidt om os:
   Vi er en familie på 6 (mor, far og 4 børn som er mellem 6-15 år). Vi er alle vant til at omgås dyr. Hjemme på gården har vi en staldkat og en lille hesteflok som ikke siger noget til hunde. Hun ville skulle med ud i stalden og rundt på markerne dagligt. Men også en tur i skoven eller på standen.
   Gurli ville ikke skulle være særlig meget alene hjemme. Hun ville få en kurv inde i stuen hvor hun kan være sammen med familien, men også en ude i gangen hvor hun kan ligge i fred og ro.
   Min mor er vokset op med en bordercolli og har fået to hvalpe efter hende. Vi har tidligere haft hunde med adfærdsmæssige udfordringer.
   Vi bor på en gård i Vestjylland

 • Rie Demming

  Hej

  Har I stadig Gurli?
  Jeg skriver på vegne af min veninde, som er meget interesseret i Gurli, og vi vil meget gerne kontakte jer for yderligere information.

  Med venlig hilsen
  Rie

 • Line

  Undskyld de lange svar tider. Gurli er her stadig. Hvis I fortsat er intresserede så kan I evt. lige skrive nummer eller mail, så kan I høre nærmere om Gurli.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk