fransk bulldog /papillion

Chiva søger desværre nyt hjem.
Jeg er helt knust over endelig at ha taget beslutningen… den har været længe overvejet…
Min far fik en blodprop i hjernen og kan ikke passe hende når jeg er på job. hun er min lille baby, forkælet og en lille diva, som er der for sin familie, derfor gør det så ondt at skulle af med den lille tøs.

Hun er ikke van til at være alene da hun har været “dele hund” hos mig og hos min far når jeg arbejder, da jeg arbejder 12 timers vagter.
Vi bor i lejlighed, men hun skal ikke bo i lejlighed i fremtiden, nu jeg kan vælge.

Hun kan tricks og hun lære hurtig for den rigtige godbid 🐶
Hun kan: sid, dæk, rul rundt, gi pote, high give (op og stå og gi pote) plads og gå pænt (går ved min side)
og så elsker hun at gå tur, lege/kaste med bold og pind.
Hun elsker at rende fri og snuse, men kommer ik altid hvis der er noget der er mere spændende, så derfor går hun kun fri når vi er os selv, hun beskytter sin familie og har desværre bidt en der kom for tæt på min far da han gik en tur med hende, inden han blev syg… uheldigvis var det en af de sidste ture han har fået med hende, hun er hans baby.. så det er hårdt for familien at måtte tage denne beslutning, men det er ikke fair overfor Chiva at vi ikke kan slå til for hendes behov længere.
Min far kræver mere af min tid efter han er kommet hjem, da han ville hjem og ikke videre i systemet som stærkt anbefalet

Hun vejer Ca 10 kg og er sund og rask🐕

Chiva passer på når vi går tur og vi har hende altid i kort snor når nogen går forbi…
Nogle kan hun ikke li og bliver ved med at gø af dem… ligesom hun ikke er van til andre hunde, det er få hun kan li.. vil derfor sige at hun ikke kan li andre hunde og hun bliver sur.
Hun er familien hund, der elsker leg og at ligge på sofaen med os, en hygge hund for familien… Men træning i forhold til at møde andre hunde vil hun ha brug for. og fremmede mennesker der går for tæt på… løbende folk imod os, gør hun også af… hun passer meget på, hvilket jeg har så ladet mig fortælle er meget naturlig…

Det er synd det her er hent og at chiva er den der må tage konsekvenserne.
Jeg vælger hjem frem for alt og vil gerne se chiva møde dig/jer inden hun skal flytte for at finde det bedste for min lille chiva…
Jeg går op i at hun har det godt og at i kan træne hende på de punkter hun ikke kan finde ud af..
I vores flok har hun fået beskytter rollen og den der undersøger steder og passer på..
Hun er stærkt knyttet til mig og vil helt sikkert reagere med savn til mig og skulle finde en ny alfa og knytte sig til.

Ingen små børn 😊 er hun ikke vand til.

vil i skrive om jer selv og hvad i søger i en hund og hvad i kan tilbyde chiva.. så vil jeg forinden udvælge herfra og matche bedst muligt

træning og kærlighed er vigtig❤️

Betingelser:
Hun skal ikke ha’ hvalpe og hvis det ikke går, så skal chiva tilbage til mig, sådan at hun ikke bliver kastet rundt

Mvh Ditte og Chiva

OBS: Kun seriøs henvendelser tak… da jeg bruger meget tid på at finde det rigtige sted til chiva og er blevet sat i unødvendige vente potitioner et par gange nu, jeg afventer tålmodigt, for det jeg tror er den rigtige familie. men jeg har også fået spildt meget af min tid, hvilket jeg ikke helt syntes er okay

  • Hund
  • Østjylland
  • 8700
  • Hun
  • Nej
  • fransk bulldog / papillion
  • 1000
  • strungekristensen@gmail.com
  • 93911726

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk