Flotte Pixie

Pixie 1
Print Friendly, PDF & Email

Pixie, er født den 21.04.2016.,
Han blev fundet af vores nabo sammen med sin lillesøster Mimi på gaden. Han har alle vacciner, og han er kastreret, chippet og klar til at flytte til Danmark.
Han er en str medium hund ca 45 cm og 12 kg. Pixie har haft et rigtig dejligt liv hos vores nabo, sammen med hans søster og to katte, men livet er ikke altid, som vi havde planlagt. Pixies ejer er blevet meget syg, og hun skal indlægges. Så vi er nødt til at finde et hjem hurtigt til denne søde dreng. Han er en meget klog og sjov hund. Han har boet i huset så han er stueren, han er en rigtig sød hund, men han har brug for en masse struktur. Han kan godt lide at putte, og han er meget kærlig og vil gerne tilbringe dagen i sengen.
Da han har boet sammen med to katte er han en perfekt hund til et hjem med katte, han er også glad for børn. Pixie er ikke vant til at bo i en stor hundeflok så det ville passe Pixie at der i det kommende hjem ikke er for mange hunde. Alt i alt en meget fin dreng, der fortjener sit for evigt hjem og familie.
Pixie befinder sig i Bosnien.
Adoptionsgebyret er på kr 3000 og dækker over pas, vacciner og transport. Ved interesse kontakt os: på info@bosniskegadehunde.dk eller på telefon 44452829 hverdage fra 8-17.

 • : Hund
 • : Han
 • : Sjælland
 • : 3000
 • : info@bosniskegadehunde.dk
 • : 44452829
 • Pixie 2 Pixie 3 Pixie 4

6 comments

 • Lisbeth Johansen

  Vi er en familie på 3 snart 4. Jeg har trænet hunde siden 1992 jeg startede med en schæfer derefter havde jeg en blandingshund og her til sidst har jeg haft en border collie. Hvis pixie havner her så vil han blive trænet på et lydigshold og senere i Agility og dogdancing med venlig hilsen Lisbeth

 • karin

  Hej Lisbeth Det lyder da rigtig godt, nu er det sån at vi altid lige laver et hjemmebesøg hvor vi fortæller lidt om det at få en gadehund og hvor I kan stille spørgsmål. Hvor på landet bor i mere så jeg ved hvem der er tættest på – Hvis du er sød at skrive dit telefonnummer så vil en fra gruppen lige ringe til dig og få en snak -Mvh Karin Friends of Balthazar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box