Dejligste to katte søger nyt blivende hjem som udekatte ♥️

9D4A4D21-C7E7-4B73-A7A5-95B113AA72B1

Carsten og (datter) Ciwi søger nyt, kærligt, stabilt og blivende hjem, da jeg – desværre – vitterligt ikke kan have dem mere.

Carsten er steriliseret – men chipning, øremærkning osv. får jeg klaret på min regning ved seriøs interesse.

Ciwi er neutraliseret, øremærket og chippet. Papirer på dem begge haves selvfølgelig.

De er simpelthen de dejligste to katte, med vidt forskellige personligheder. Carsten elsker at passe sig selv og ligger allerhelst på sin kradsetønde eller i en flettet frugtkurv, som nu er hans 😉 Carsten er kærlig, men er Herren, der selv kommer til dig, hvis han gider. Han er ikke egnet til de helt små børn. Han skal helst bare have ro og fred for “pilfingre” 🙂 Men dermed ikke sagt, at man ikke kan kæle for ham. Det kan man bestemt godt, det skal bare ikke være hurtige bevægelser. Carsten er simpelthen sin egen på den FEDE måde :0)

Ciwi er også kærlig, og hun er meget snakkende, nysgerrig, søgende og vil alle. Hun følger gerne efter eller opholder sig i nærheden af dig, når ikke hun sover 🙂 Hun vil også gerne ligge ovenpå og ved siden af dig – men hun er understimuleret, keder sig som indekat og hun trænger til at komme ud i naturen og klatre i træer. Hun elsker legetøj. Og hun er meget tillidsfuld.

Carsten og Ciwi følger hinanden. Jeg ønsker ikke at splitte dem ad. Så mit håb er, at de kunne få et nyt hjem fx. på en gård, hvor de kan komme til og fra efter kattens natur. Et sted, hvor der er masser af omsorg og kærlighed til katte og omsorg og kærlighed i, at tage to til sig, der ellers står til uvis fremtid. Mit hjerte skriger ved tanken om internat i et bur, hvor der så i øvrigt ikke er plads til dem før, måske, engang i september. Hvis ikke dig, kender du så een, dee kender een……?

Flere billeder kan sendes og du/I er så velkomme til at komme og møde dem eller bare ringe og sludre om dem 🙂

Jeg elsker dem simpelthen så højt, men jeg er desværre i en situation, hvor jeg ikke kan stimulere dem nok, eller være der nok for dem. Jeg er meget på farten og skal til at flytte igen. Og der må jeg slet ikke have dyr 🙁

“Bæsterne” har alt i fint udstyr og det medfølger selvfølgelig. Jeg sørger også gerne for startmad, skåle, grus mm. Det er bare så vigtigt for mig – ikke mindst dem – at de kan komme ud til en kærlig familie eller person(er) med udearealer.

HÅBER AF HELE MIT HJERTE AT DE FÅR ET DEJLIGT HJEM ♥️

  • : Kat
  • : Nordjylland
  • : 9310
  • : han| hun
  • : 1
  • : catharinabruun84@live.dk
  • : 29910209

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.