Dejlig Beagle søger nyt hjem

Hej mit navn er Balder. Jeg er 9 måneder gammel og verdens bedste familie hund. Da min familie desværre ikke har tiden til at have mig vil jeg meget gerne finde et nyt dejlig et hjem og gerne er hjem hvor I kender meget til min race. Jeg har naturligvis stamtavle da jeg er en ren Beagle. Jeg har bog og papir på mig selv.
Jeg har min egen seng , snor og sele og er helt renlig.
Håber på at den rigtige familie vil have mig med hjem.
Hvis I vil høre mere om mig så ring til min ejer på telefon

  • Hund
  • Sydjylland
  • 7150
  • Han
  • Ja
  • Beagle
  • 8000
  • buborg@hotmail.com
  • 41265955Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk