Coton de Tulear søger sit otium

Fluffy er p.t reserveret til en der komme og kigger på hende onsdag, hvis det ikke er et match vender jeg tilbage hertil.

Fluffy på 7 år søger nyt hjem grundet flytning.
Hun er rolig, social og glad hund som vil passe perfekt til en ældre person/par som er hjemmegående.
Det vigtigeste er hun kommer ud i et roligt og godt hjem og at vi evt. må følge hende lidt.

 • Hund
 • Sjælland
 • 3650
 • Hun
 • Nej
 • Coton de Tulear
 • 1
 • kitg@madsen.mail.dk
 • 27604326

8 kommentarer

 • Winnie

  Hej jeg har skrevet en SMS, til jer jeg er meget interesseret i jeres hund jeg har selv en lille hund, og bor i hus med kæmpe have som er indhegnet, skriv til mig hvis I vil ha flere oplysninger om mig, vh winnie

  • Kit G. Madsen

   Hej
   Fluffy er reserveret til en der komme og kigger på hende onsdag, hvis det ikke er et match vender jeg tilbage til dig
   Mvh Kit

 • Rikke

  Hejsa 👋🏼👋🏼

  Jeg hedder Rita, jeg er pensionist og jeg er et godt og hjertevarmt menneske.

  Jeg er en ældre dame der bor alene i et rækkehus med lukket have & gårdhave. Jeg mistede min mand for 1 år siden og føler at dagene bliver lidt lange, selvom jeg har et godt og tæt forhold til min to døtre/svigerbørn og børnebørn (De yngste børnebørn er netop blevet konfirmeret).

  Jeg ønsker mig rigtig meget en følgesvend i mit senior liv i form af en lille hund.

  Jeg har selv været hundeejer gennem mange år, mens mine børn var hjemmeboende. Vi har altid boet i hus med stor have og har altid haft hund med stor glæde. Den første hund vi havde vandt flere medaljer og var virkelig dygtig.

  Mine to store børn har efterfølgende selv skabt deres familier rum i harmoni med både børn og hund/kat, så det er for mig og min familie meget naturligt at være hundeejer og hundeelsker.

  De seneste år før jeg mistede min mand havde vi ikke husdyr og havde heller ikke et ønske herom. Min mand var syg og det tog meget at vores tid.

  Efter jeg er nu er blevet alene savner jeg rigtig meget en hunde-følgesvend. Jeg passer af og til min datters hund, en meget stille, forsigtig og godmodig labrador. Den er fantastisk og jeg elsker at passe den. Den kan enes med alle og hvis den er uønsket af en anden hund eller kat så trækker den sig bare.

  Jeg savner en lille ven at kæle med, at tale med og at gå tur med.

  Jeg håber jeg kan komme i betragtning som Fluffys nye ejer.

  Kærlig hilsen Rita

  (Jeg hedder Rikke og er Ritas barnebarn. Jeg står for det tekniske ved at sende en ansøgning om ejerskab af den sødeste Fluffy)👏🏼🐩

  Svar gerne på mail… så jeg kan sende billeder af min smukke mormor…✨☺️

  Rikke.lillelund@gmail.vom

  • Kit G. Madsen

   Hej
   Fluffy er reserveret til en der komme og kigger på hende onsdag, hvis det ikke er et match vender jeg tilbage til dig
   Mvh Kit

 • Ankat

  Hej 🍀
  Jeg har ringet og skrevet sms til jer, da jeg rigtig gerne vil komme i betragtning som Fluffys nye mor og meget gerne vil give hende en ny dejlig tid i hus og have sammen med min 10 år gamle havaneser dreng ❤🌞
  Vi bor tæt på ølstykke og kan besøges, men ellers spørg endelig efter flere oplysninger, billeder eller andet som i har brug for nu 🌺
  Mange hilsner Kathrine

  3066 0094
  Annakathrinefrorup@gmail.com

 • Kit G. Madsen

  Hej
  Fluffy er reserveret til en der komme og kigger på hende onsdag, hvis det ikke er et match vender jeg tilbage til dig
  Mvh Kit

 • Lise Jørgensen

  Min gravhund og jeg ville gerne have fluffy som nyt medlem. Jeg går hjemme. Førtidspensionist med eget hus og spændende have. Huset er bygget på ne skråning i et fredet område. Skoven er lige udenfor havelågen og der er 400 meter til stranden. Mvh Lise og Velo 8 måneder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk