Charme, selvtillid og lækkert hår

MALLIE 1

Charme, Selvtillid og lækkert hår

Mallie søger et kærligt, stabilt og blivende hjem, hvor en ny madslave kan nyde hendes tilværelse og elske hende så højt som vi gør. Vi leder efter den helt rigtige familie til Mallie, og derfor tillader vi os at vælge mellem fremtidig ejer.

Mallie er en ældre tæve på 8,5 år, hun er steriliseret, og er en lækker blanding af Japansk spids, Fox Terrier og Dansk Svensk Gårdhund. Hun er vant til hund, kat og ældre børn, og har fulgt os i tykt og tyndt siden hun var 1 år gammel.

Hun er en Dame med stort D, hun har sin egen mening, og en kæmpe personlighed som man kun kan elske. Hun er en meget loyal hund, og vil ikke andet end at nyde sin familie, hun elsker opmærksomhed og og hun ved godt hvor man ligger bedst – så hold dine elskede pyntepuder, tæpper og alt andet blødt væk fra Mallies rækkevidde, ellers leger hun prinsessen på ærten, og du er rigtig ond hvis hun ikke må sove sin lur færdig. Mallie udtrykker gerne sin kærlighed i en masse pys, nærvær og skulle du ligge syg eller være ked af det, så har du en hund der altid vil trøste dig, og vise at det hele nok skal gå.

Mallie har så meget kærlighed og livsglæde at give af, hun elsker sne og hyggelige strandture – men du får ikke damen til at tage en dukkert, og er der en vandpyt på gåturen, så finder hun hellere den mest snørklede og bøvlede vej, for hun skulle jo nødig få våde eller beskidte poter.

Mallie er også en suveræn lister, så inden du har opdaget det, ligger der en hund på dit skød, eller varmer fodenden af sengen op – du skulle jo nødig få kolde fødder

Vores dejlige pige er godt opdraget, kan sagtens gå uden snor, hun er renlig, lydig og en meget klog dame, som hurtigt finder en løsning på at få det bedste ud af situationen.

Så tænker i måske, hvorfor skal i dog af med så skøn en hund? Som årene er gået, har vi fået os en datter i januar, men desværre så har Mallie ikke plads til at dele sin mor og far. Mallie er blevet stresset og frustreret over at skulle undvære den mængde opmærksomhed som hun fortjener, og derfor er hun begyndt at lade frustrationerne gå ud over vores datter, i form af knurren og hun hurtigt markere sig over for hende. Vi vil gerne gøre det klart at Mallie aldrig har bidt nogen, og hun elsker børn som er gamle nok til at forstå sig på hunde, og vide hvordan man behandler en hund.

Vi har haft en adfærds terapeut på Mallie, og desværre måtte hun fortælle at Mallies adfærd fortæller hun ikke ønsker at bo med vores datter. Vi har kigget på flere løsninger, men da vi stadig ønsker flere børn i huset, vil Mallie blive en meget trist og frustreret hund, og vi ønsker på ingen måde at forringe hendes livskvalitet. Det er en meget hård beslutning, da Mallie bestemt også er en del af familien, men vi elsker hende alt for højt, til at lade hende leve i en situation som hun bestemt ikke ønsker.

Derfor leder vi efter et blivende hjem til Mallie, hvor hun kan få det absolut bedst muligt. Vi ønsker at finde en ældre familie som før har haft hund, som ikke har børn i huset eller helt små børnebørn, ingen kæledyr men kun ren kærlighed at give. Da Mallie også er en ældre dame, kræver vi at der ikke er nogen trapper i huset, der skal være en have, og der skal være overskud til daglige små gåture, så Mallie kan få nydt sine sidste mange dage. Fremtidig madslave skal være villig til en prøveperiode, så vi er sikre på at det er det rette match.

Der medfølger hendes hundebog, børste, hundemad, hendes yndlings godbidder, bayvantic dråber, hendes kurv og legetøj, tandbørste og tandpasta, samt noget blødt at putte i, som dufter godt af hjem.

Mallie skal ses og opleves, man kan slet ikke få alt hendes personlighed ned på skrift, hun er en klump af ren kærlighed, en rigtig livsnyder..

Hjem før pris

  • : Hund
  • : Sydjylland
  • : 6200
  • : hun
  • : 2000
  • : zeniaogmikkel@gmail.com
  • : 30951997
  • MALLIE 3 MALLIE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box