Blide Kiara

Kiara 1
Print Friendly, PDF & Email

Kiara er født 19.08.16

Hun er 45 cm høj og vejer 12 kg. Hun og hendes søskende blev fundet en halv time før et stort regnskyl, omkring 500 meter fra Belas hus. Det lå helt tæt op af hinanden da de ingen læ havde, de lå blot på et lille stykke pap. De var gennemblødte. Bela havde aldrig hørt hunde hyle så meget som denne lille flok gjorde. Bela tog dem straks til dyrlægen. Havde Bela ikke fundet dem den aften havde de ikke overlevet, da det var minusgrader.

Hun er ekstremt underdanig, og de andre hunde kan mærke det, og temmelig ofte bliver hun jagtet af de stærkere hunde og vi er bange for at det vil skade hende idet hun er en meget følsom hund som ikke rigtigt kan finde ud af at forsvare sig selv. Hun er, ligesom sin søster, glad for mennesker, men af en eller anden årsag er hun bange for børn.

Kiara er en blid og smuk lille sjæl som er lige til at knuselske, og vi har lidt ondt af hende nogle gange, for hun søger trøst og beskyttelse hos os. Hvis hun bliver bange sætter hun sig bare foran sin boks og skal have tid til at samle sig. Udover de nævnte problemer som hun har her er hun en dejlig kælen og sjov hund. Hun elsker legetøj og er både klog og lydig.

Billy født d. 10/4-2017.

Han er microchippet, kastreret og har alle hans vacciner.

Han bliver helt sikkert en stor hund, mere end 50 cm høj og i hvert fald 20 kilo. Han vil være klar til at rejse i slutningen af oktober/ starten af november. Mette fandt ham da hun var på besøg i Bosnien, eller måske var det Billy der fandt Mette. Vi så ham sammen med nogle ældre hunde tæt ved vores hus, og han kæmpede for at få mad, de store skubbede ham væk.

Han var fyldt med lopper og meget, meget tynd. Han fulgte efter os hen til vores låge og ventede udenfor. Han blev bare liggende, og blev så glad da Mette efter 20 minutter lukkede ham ind.

Han løb ind og kiggede sig aldrig tilbage. Han var så sulten og så ivrig for at blive nusset. Vi gav ham både loppekur og mad med det samme, og han åd for 3 hunde. Han er en rigtig “gentle giant” og det er tydeligt at han er taknemmelig for at vi tog ham ind, og for hvert et måltid han får.

Nu, efter han har været hos os i 3 uger, har han taber på og hans pels ser så meget bedre ud. Han vokser dag for dag og bliver smukkere og smukkere. Selv om han er meget større end de andre hvalpe, ja, også større end nogle af de voksne, bruger han ikke hans størrelse til at mule de andre. Billy er en høflig og ydmyg hund der både sidder på sin plads og gerne vil nusses.

Han skubbede lidt på, lige da han var ankommet, men nu hvor han ved at han ikke skal bekymre sig hverken om mad eller et varmt sted at sove, er han meget mere rolig.

I starten var han også lidt usikker på benene fordi han var så sulten, han lå ned det meste af tiden og blev hurtigt træt, men nu løber han og leger meget mere. Han bliver en fantastisk hund, og han elsker bare mennesker.

Kiara befinder sig i Bosnien og adoptionsgebyret er på 3200 kr og dækker over chip, pas, vacciner og transport. Ved interesse kontakt os på

info@bosniskegadehunde.dk – eller på vores hovednummer 44 22 53 00 alle hverdage fra 8-17 eller på Facebook

  • : Hund
  • : Sjælland
  • : Hun
  • : 3200
  • : info@bosniskegadehunde.dk
  • : 44225300
  • Kiara 2 Kiara 3 Kiara 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box