Bedårende lille Fanta

Fanta 2
Print Friendly, PDF & Email

Fanta er født den 20.06. 2017. vi er ikke sikre på hvor stor hun bliver, men da hun er meget lille tror vi hun ca kommer til at veje 7 kg og bliver ca 30 cm høj når hun er blevet voksen, lige nu er hun 24 cm og vejer 4 Kg.

Vi fandt hende da vi var på vej ind til byen, hvor hun løb rundt på vejen, helt ude af sig selv. Da vi stoppede og åbnede bildøren var hun klar til at hoppe ind i bilen med det samme, så selvfølgelig tog vi hende, for hvordan skulle vi kunne efterlade hende på egen hånd.
Da vi fandt hende, var hun meget træt og fuld af lopper. Hun bor inde i huset sammen med os, da hun er så lille. I starten var hun lidt bange for de andre hunde, og hun var meget forvirret.
Fanta er en lille, men meget aktiv hund. Hun elsker at lege med andre hunde og hvalpe og nogle gange kan hun være lidt for meget for de andre hunde da hun rigtig gerne vil lege hele tiden. Hun er blevet taget rigtig godt imod af de andre hunde og de har accepteret hende, da hun altid er glad. Hun er en meget klog lille hund, når hun bliver glad og gerne vil lege gør hun lidt.
Da hun ikke bliver så stor ville hun være en perfekt hund til en lejlighed, hun er ikke renlig så det skal trænes. Vi ved ikke hvor længe hun har boet på gaden, men vi ser ingen tegn på trauma. Hun elsker at give kys og at putte. Hun er en glad, legesyg og en helt normal hvalp, der kan passe ind i enhver familie. Fanta befinder sig i Danmark. Adoptionsgebyret er på kr 3000 og dækker over pas, vacciner og transport.
Ved interesse kontakt os på:
info@bosniskegadehunde.dk – eller på vores hovednummer 44 22 53 00 alle hverdage fra 8-17 eller på Facebook

  • : Hund
  • : Sjælland
  • : Hun
  • : 3000
  • : info@bosniskegadehunde.dk
  • : 44452829
  • Fanta 3 Fanta 4 Fanta 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box