Aldo her hej, jeg er en 16 uger hvalp

som er klar til en ny familie og helst med have for det er jeg vant til, jeg er født den 16/04/2019, jeg er ud af et kuld på 5 og er den sidste som er tilbage kan gå i snor uden at trække har været i hunde skoven med andre hunde det gik fint selv om de var meget større end mig har også været på stranden det var sjovt men vådt, er næsten renlig kan holde mig natten igennem hvis jeg kommer ud før sengetid og om morgenen når vi står op, elsker at ligge og putte i sengen efter jeg har været ude har sundheds bog samt alle vacciner 3 g ormekur fulgt af vordingborg dyrehospitel fra dag 1

  • : Hund
  • : Sjælland
  • : 4735
  • : han
  • : 4200
  • : allsch@live.dk
  • : 52307020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.