Salgsannonce dyr

5 år gammel mops søger nyt hjem

Knap 5 år gammel mops søger nyt hjem. Søger en familie som har tid og overskud til at have hund, gerne en familie som har have. Hun er glad for børn og kan sammen med andre hunde.
Sælges da jeg i disse coronatider desværre har alt for lange arbejdsdage.
Skriv ved interesse

 • Hund
 • Sjælland
 • 2635
 • Hun
 • Nej
 • Mops
 • 2000
 • neso@ishoejby.dk

13 kommentarer

 • Lene Eriksen

  Hej
  Min mand og jeg er interesseret i Luna.
  Vi har før haft en lille hund.
  Vi er først i 50 årne, jeg arbejder kun 2 x om ugen.
  Hvis det er muligt vil vi rigtig gerne komme og hilse på Luna
  Hilsen Lene Eriksen

 • Christina Borup

  Hej
  Jeg har en 5 år gammel mops, som ville elske at få en soulmate. Vi bor i rækkehus med stor have. Mindst 3 gåture om dagen, og man må være i sofa og seng.
  Ingen små børn.
  Hilsen Christina

 • Maria

  Hej!
  Skøn dame du har der.😍
  Jeg har sendt dig en mail og vi håber at høre tilbage fra dig.
  Vi har et stort savn efter at have en hyggehund i familien og håber du vil tage os i betragtning
  Mvh
  Maria,
  Therese & Jonathan.

  • Lene

   Hej
   Min svigerfar mistede for nylig sin kat gennem mange år og for 2 år siden sin kone til kræft
   Han har en skøn have og mangler nu selvskab , han har før har hunde
   Han ville nyde selvskabet og nyde at kunne give sin kærlighed til endnu et dyr
   Vh
   Lene regel
   Amager

 • Ellis Dræby

  Hej jeg vil elske , at have selskab til hygge og gåture med denne mops jeg har før haft hund
  en fransk buldog .Jeg arbejder ikke og opholde mig ofte i naturen , jeg har have og bor tæt på Utterslevmose.

  • Steen Aasted

   Hej. Min kone og jeg, vil gerne tilbyde Luna et trygt hjem. Vi bor på en nedlagt gård ved Sorø på Vestsjælland. Min kone går hjemme. Vi er begge over 60 år. Vi har haft flere forskellige hunde raser både store og små. Vi ville elske at give Luna et dejligt hundeliv på landet.

 • Josephine

  Hej!
  Den lille dame er meget velkommen hos min søn og jeg i vores lille rækkehus i Vedbæk. Tæt på vand og skov. Min søn, Nohr, er 3 år gammel og går i børnehave. Jeg selv er 26 år og læser teologi på Kua – derfor er der masser af tid og overskud til en ekstra dame i huset.

  Mange hilsner
  Nohr og Josephine 😊

 • Kristina

  Hej

  Vi er en familie på 6, 2 voksne og 3 børn og vores fantastisk Shih Tzu hund.
  Vi søger en hund mere, som kan berige vores familie med endnu mere glæde og selskab.
  Vi bor i hus med stor have.
  Vi ville med glæde komme og møde hende og jer og se om vi kunne være et godt bud.

  Mvh
  Kristina

 • Annette

  Jeg er en ældre dame men meget frisk – Jeg bor i et rækkehus med have i Svendborg,- Jeg har altid haft hund, min sidste hund mistede jeg for 1 år siden -min veninde bor ved siden som også har en mops , så de kan lege sammen, tage i hundeskoven eller bare ligge og dase –
  Jeg vil rigtigt dele mit liv med Luna da jeg ingen familie har og min har jeg mistet.
  Luna vil få alt min opmærksomhed fyldt med kærlighed og grænser …🙏🏻
  Hilsen Kirsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk