2 Sugar Glider Hanner søger ny Madslave/Hjem

>>LÆS VENLIGST FØR DU KONTAKTER MIG<<
Hejsa. Så har jeg 2 stk sugar glider unger til salg. (UPS! Der er kun billeder af den ene da den anden ikke har fået pels/Øjne endnu, men de er fra samme Mor. Billedet vil blive opdateret ligså snart den anden åbner øjnene)
Der er ca 15 dags mellemrum mellem begge Sugar glider Unger, de er bare kommet OOP (Out of pouch) på hver deres tidspunkt.. men der er 15 dages mellemrum.
Det er 2 hanner

Jeg tager 1000,- for hver sugar glider unge Men ønsker man dem begge tager jeg 1800,- for dem begge 2.
Jeg anbefalder man tager dem begge 2 sammen, da søskende enes bedst og får det bedste ud af hinanden.

Den første unge kom OOP d. 8. Juli og vil være klar til at flyve hjemmefra den 8. Sep.
Den anden unge kom OOP d. 25. Juli og vil være klar til at flyve hjemmefra den 25. Sep.
Men ønsker man dem begge 2 anbefalder jeg man henter dem begge 2 sammen efter den 25. Sep da det vil være usundt for deres forhold at være adskilt.

Det er allerede muligt nu at resevere en eller begge sugar glider Unger. Ønsker man at reserver en eller begge sugar gliders tager jeg et Reservationsgebyr på 500,- Dette gebyr dækker ind under at jeg har med seriøse købere og gøre som ikke vælger og hoppe fra i sidste øjeblik.
Skulle det ske du har reserveret en sugar glider af mig og ikke ønsker at hente den alligvel vil reservationsgebyret "Ikke" blive tilbagebetalt!
Når sugar gliderne bliver afhentet på deres flytte-hjemmefra dato, vil de 500,- fra reservationen self blive modregnet den fulde pris. Der vil medfølge en hjemmelavet stofpose som jeg selv har lavet til at have dem med hjem i. og en opskrift på min egen proteinterninger hvis den ønskes med.

Billeder & Videoer vil også være muligt at sende gennem tiden hvis dette ønskes. (Ønsker du billeder af den lille ny også som ikke har fået øjne endnu, venligst skriv dette til mig)

Jeg holder rettigheden til at afvise at sælge mine sugar gliders til folk der er uvidne om hvordan de skal holdes og trives.

Har du spørgesmål er du hjertelig velkommen til at skrive eller ringe på mit nummer 22 76 20 83 🙂

(UPS Stamtavle er Registrert online på Dyrdatabasen for sugar gliders!)

  • Andre
  • Østjylland
  • 8900
  • Han
  • Ja
  • Sugar Glider
  • 1000
  • 227620832 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk