2 skønne røde katte

20181021_150003

Det er med stor sorg, at jeg må sige farvel til mine katte. Jeg skal p.g.a. sygdom flytte i ældrebolig, hvor jeg ikke må have dem med. De blev 3 år den 28/6. De er kastrerede øremærkede og chippet. Alle vaccinationer er overholdt. De er vandt til at løbe ud på markerne og fange mus og kan komme ind, når det passer dem. Det håber jeg, de kan blive ved med i et nyt hjem. Selvom de er brødre skal de ikke nødvendigvis ud samme sted. De elsker ikke hinanden. Rufus er meget jaloux på Didrik og kan finde på at angribe ham. Jeg ønsker for dem, at de kommer til et hjem uden andre dyr så de rigtig kan føle sig elsket. Jeg skal flytte indenfor 14 dage. Så kom nu, så jeg kan få fred i sindet.

  • : Kat
  • : Sjælland
  • : 4252
  • : han
  • : 10
  • : birgit.m1950@gmail.com
  • : 22684545

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.