Salgsannonce dyr

2 Marsvine hanner

Jeg har to dejlige marsvine hanner, som desværre ikke kan gå sammen med min flok, som jeg bortadoptere. Jeg bortgiver dem ikke til hvem som helst. Jeg kræver, at de skal have optimale forehold. De skal ikke bare skal ind at stå, på et børneværelse og blive glemt! Så skal de have godt med plads og aktivering, snakkes med, hver dag! Og passes og plejes. ❤️ Det er mine krav.

  • Marsvin
  • Nordjylland
  • 8950
  • Han
  • Nej
  • 1
  • hannebaeksgaard@outlook.com
  • 42741776

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk