2 hvide sugar glider hunner sælges fra 22

2 smukke sugar glider unger søger nyt hjem.
De er begge hunner og helt hvide.
Mor: alm grå. Far: leucistic (hvid), tidl søskende: whiteface (mere hvid i ansigtet)
De er allerede registreret i databasen, så man skal ikke gøre noget selv. 🙂

Her er muligheden for at få nogle vildt spændende kæledyr, som er super sjove og finurlige, og ikke lige noget som alle har.

De er klar til at flytte hjemmefra nu, og sælges helst sammen. Afslag i pris, ved hurtig handel, da jeg desværre skal bruge pladsen. 🙂

Jeg kan kontaktes på sms på 20866111, og jeg kører gerne med dem, inden for rimelig afstand.
De befinder sig i 7361 Ejstrupholm.
Der medfølger foder (inkl fodervejledning), legetøj, sovepose og transportkasse.

Prisen er for begge to. 🙂

  • Andre
  • Midtjylland
  • 7361
  • Hun
  • Ja
  • Sugar glider
  • 8000
  • josephine.clayton@gmail.com
  • 20866111

Hejsa, Jeg er en passioneret dyreelsker, der har lidt af hvert. Dog har jeg mest fugle, da de er min lidenskab. Af dem tæller ugler, kalkun, eksotiske stære, eksotiske fasanracer, påfugle i forskellige varianter, eksotiske vagtler, papegøjer, parakitter, undulater og eksotiske finker. Jeg er også den heldige ejer af et rigtig kærligt sugar glider par, som har to unger i øjeblikket. ❤️ Jeg gør ikke ret meget i salg, men når jeg har noget, vil jeg bestræbe mig på, at lægge det op her på siden. :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk