Salgsannonce dyr

2 Gravhunde mini og dværg

Grundet skilsmisse forsøger jeg en sidste udvej, til mine 2 højt elskede hjertebørn.
De er far( 6år) datter (5år) henholdsvis dværg 4,5kg (kastrat) og mini knap 2kg.
De er så knyttet til hinanden, så de skal flytte ud til roligt kærligt hjem uden små børn, eller andre større hunde.
Kun seriøse henvendelser fra racekender😉

 • Hund
 • Sjælland
 • 3460
 • Han | Hun
 • Nej
 • Langhåret gravhunde
 • 4000
 • 51782323

16 kommentarer

  • Dorte Lund-Nielse

   Er meget intresseret går hjemme hver dag og har tid og overskud de ville få det så godt her kan kontaktes på tlf 23959023
   Mvh Dorte

   • Torben Storm

    Vi er meget interesseret. Vi har en gravhund i forvejen. Den vil gerne have selskab. Da den mistede sin ven Laban langhåret gravhund sidste år. Han blev 14 år. Mvh Torben og Kristina. Gravhundeelskerer

 • Friis

  Hej! Jeg bor ude midt i Nationalpark Mols Bjerge. Jeg har i forvejen en standart langhåret gravhund på 15 og en lille ruhåret dværggravhund. Jeg bor alene midt i skoven og de er med mig hver dag. Den gamle gravhund har desværre fået dårligt hjerte og synger på sidste vers. Jeg fik ham fra dyreværnet og elsker ham så højt, så det er hårdt… jeg ser mig derfor efter en voksen hund, der evt. vil lege med min den lille, det er den gamle for træt til… jeg er 65 år og har haft gravhund hele mit liv…. skriv eller ring endelig til mig, hvis du synes det kunne have interesse?? Tlf. 23837090

 • Inge Laulund

  Hej
  Min mand og jeg ønsker os to hunde. Vi er meget voksne (49 og 55 år)
  Skønt planter i Ebeltoft med en stor have og en masse natur omkring os.
  Vi har begge haft hund før. Sjovt nok drømmer jeg om små gravhunde 😊

  • Carsten

   De står direkte på vores ønskeseddel da vi er igang med at se på gravhund. Vi har stor erfaring, bor i plantage område med stor lukket grund.

   Gravhunde besøger os jævnligt fra familie og venner og vi er reserve forældre for dem.

   Både sofa og stol står parat til at byde dem velkommen hos os hvor børn for længst er fløjet.

   Vi er ude mennesker så de kommer med på oplevelser i naturen.

   100% garanti for kærlighed og omsorg.

 • Lenette Bech

  Hej
  Jeg ville elske af tage mig af disse to skønheder.
  Bor på landet Og arbejder hjemme med heste.
  Har haft mange hunde, af forskellige slags.
  Jeg er 51 år.
  Ring evt til mig på 60169604
  Mvh Lenette Bech

 • Henriette & Martin Sørensen

  Hejsa…….. Kedelig situation i er kommet i :o( Hvor ser de dejlige ud, vi bor to voksne og har haft Gravbøffer det meste af vores liv, vores Mini. Emma gik bort i 2019 som næsten 15 årig. og vores Dværg. Lauritz mistede vi i 2016 som 13 årig, vi fik 3 kuld stueopdræt med dem og har også haft gravhund for dem, der havde vi en skøn Mini. som hed Mikkel han blev 14½…. Som barn er jeg også opvokset med langhåret gravhund, ham fik jeg da jeg blev 10 år, han var en stor standart som blev 13½….. Vi elsker de gravbasser og al deres personlighed og ville anse det som en ære og tage os af jeres smukke hundebasser, her er de velkommen i både sofa og seng, vi bor tæt ved skønne grønne områder i et lille rækkehus i Rødovre og vi har børnebørn på 9 og 11, drenge begge to som savner vores hunde meget……… Vi savner også meget at have liv i huset !!! Håber meget at høre fra dig/jer også selv om det ikke bliver os i vælger…. Held og lykke med valget, det kan ikke være let Mvh Henriette & Martin 42474405

 • Pernille

  Hej
  Vi er 2 voksne i rækkehus, vi ville elske at tage os af de 2 små.
  Vi har haft gravhund før og elskede den.
  Det er ikke meget de skal være selv hjemme, da vi arbejder forskudt.
  Ser frem til at høre fra dig

 • Allan Noergaard

  Hej 🤗
  Jeg har lige mistet Mickey (langhåret GH). Bor alene, ingen børn. Min erfaring for racen er stor, har haft 3 fantastiske. Bor i Blokhus, haven er med skov og plæner med vild bevoksning – indhegnet.
  Håber de er vilde med daglige gåture i skov 🤗 håber du ringer på: 20289244. Mvh Allan

 • Maria

  Hej
  Vi er en familie på 4 og vil meget gerne overtage dine dejlige hunde. Jeg har haft langhåret gravhunde siden jeg var barn.
  Håber og høre fra dig🙏
  Vh Maria

  • Lene Laursen

   Hej vil hører om der er fundet ejer til de to helt fantastiske gravhunde ellers er jeg meget interesseret. Jeg bor i Holstebro og har et kæmpe udenoms arealet hundene kan boltre sig. Haven er 1200 kwm og den er indhegnet pga jeg altid har haft hunde. Mit hus er på 130 kwm. Jeg har lige fået aflivet min hund i fredags pga den havde hjerte og lunge problemer. Den blen 11 år. Jeg har haft 3 forskellige gravhunde. Ruhåret, kort håret og mini lang håret gravhunde. Jeg har meget af tiden haft 2 hunde af gangen pga de jo går alene når jeg er arbejde så har de hinanden. Jeg er en dame på 56 år. Pædagog, kærlig og omsorgsfuld. Jeg elsker at gå ture med hunde og være i selskab med dem. Håber meget at hører fra jer venlig hilsen Lene

 • SØREN Bernbom

  Vi vil meget gerne tage os af de smukke gravbasser, vi har to gravhunde en han og en hun. Steriliseret og kastreret. Vi bor i skoven på Bornholm og hundene har 1000 kvm have indhegnet de kan boltre sig i, daglige gåture i skoven og vi kører ofte til vandet det elsker de. Vi henter dem gerne selv hvis vi kommer i betragtning. Kh Søren, Janne, Lady og Anton

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TILMELD DYREKLUBBEN NYHEDSBREV KLIK HER

Vi bruger cookies for at optimere din oplevelse på vores side mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk