Smukke spøjse Sparky – reserveret

2
Print Friendly, PDF & Email

Sparky, en bosnisk gadehund, han er født 03.10.2015. kastreret, vaccineret, microchippet. Sparky ser stor ud på billederne, men er faktisk kun ca 40 cm høj og 13 kg tung. Han har en sørgelig historie bag sig, men til trods for det, er han en glad hund med så meget at give. Han blev fundet af en af vores venner, da han kom til frisørsalonen hver dag for at få noget mad, senere fandt vi ud af, at han var født i nærheden og han boede på gaden med sine brødre, men de var blevet ramt af en bil, så han var alene, og hvordan han overlevede det ved ingen.

Han er renlig, lydig og ødelægger ingenting. Han kommer fint ud af det med de andre hunde, med børn og i det hele taget med alle. Pigen der i sin tid fandt ham, kommer og besøger ham af og til og han genkender hende og bliver så glad for at se hende, det er så skønt at se. Lige da han kom lagde han sig altid ned når vi ville klappe ham og han så lidt bange ud. Nu er han meget mere selvsikker og hopper endda op ad os

Han ser lidt spøjs ud, når man kigger godt efter kan man se hvordan hans kæbe er rykket lidt til venstre, så han ser lidt sjov ud når han åbner munden, og tungen hænger altid ud til den ene side. Men han er en helt perfekt hund, en god ven og en rigtig familiehund som sætter stor pris på kærlighed og når folk er søde ved ham.

Sparky befinder sig i Bosnien, adoptionsgebyret dækker chip, pas, vacciner og transport.

Se mere info og billeder på www.bosniskegadehunde.dk

  • : Hund
  • : Han
  • : Sjælland
  • : 3000
  • : info@bosniskegadehunde.dk
  • : 44452829
  • 16 6 15

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box