Nuttede Lola søger et kærligt hjem

lola1
Print Friendly, PDF & Email

Kan du tilbyde et kærligt hjem med tid og overskud til en hund, der har brug for en ny chance?

Dogs of Portugal er et non profit netværk, der redder gadehunde i Portugal. Vi samarbejder med et fantastisk internat i Setubal, hvor hundene har meget gode forhold. Herfra har vi mange forskellige dejlige hunde til adoption, til omsorgsfulde hjem i Danmark.

Lola befinder sig altså stadig i Portugal, men leder efter et kærligt hjem i DK.

Lola er en bedårende mindre mellemhund (12kg, 45cm) og, som den fine hvide snude og mave nok har afsløret, så er hun en seniorhund – vurderet af dyrlægen til at være født i 2009

Søde Lola er den største og ældste af 16 små hunde, som blev reddet fra misrøgt. Læs evt. den fulde historie på vores hjemmeside.

Med den rædselsfulde baggrund Lola har, håber vi inderligt at hun har en lysere fremtid foran sig, og for første gang i sit liv kan få en familie, der passer godt på hende.

Trods de vilkår, hun har levet under, så er hun en glad og venlig hund, der er nysgerrig og meget interesseret i andre hunde. Hun har formentlig været omgivet af andre hunde konstant hele sit liv, og er helt tryg i deres selskab.

Vi vil rigtig gerne finde et dejligt hjem til Lola, men er klar over, at det vil være en kæmpe omvæltning for hende at skifte miljø, og at hun har brug for mennesker, der vil dedikere noget tid & tålmodighed til, at hjælpe hende til at blive tryg og knytte sig til sin nye familie. Vi er sikre på, at hun vil blomstre op og være en vidunderlig lille vovse at dele hjem med!

Vi søger et hundeerfarent hjem, med tid og hjerte, og meget rolige og forudsigelige omgivelser og rutiner i hverdagen (en familie med børn vil være for overvældende for hende) og så er det en forudsætning, at der er en anden sød hund i huset!
Findes Lolas nye familie derude?

Adoptionsafgiften inkluderer neutralisering, vaccination, chipmærkning, dyrlægetjek, blodprøver, ormekur, pas samt flytransport til Kastrup.

Der kan ansøges om adoption via vores wordpress hjemmeside, hvor du også kan finde mere info + video af Lola og mange flere små og store hunde der er til adoption. Her kan du også læse mere om Dogs of Portugal.

  • : Hund
  • : Hun
  • : Sjælland
  • : 3500
  • : dopdk@hotmail.com
  • : 61722678
  • lola lola1 lola2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box