Kanin mangler nyt hjem

IMG_4649
Print Friendly

Min søde kanin Herman søger et nyt hjem. Jeg har simpelthen ikke nok tid til ham pga mit arbejde. Ønsker sådan for ham, at han får et fantastisk hjem med evt andre kaniner og en have. Han er sød, kælen, nysgerrig og lidt forsigtig. Omkring 2 år. Overtog ham for 1 år siden, af en der ville have aflivet ham..
Stort bur medfølger med lidt legetøj, hus, lidt mad, hø og spåner.

 • : Kanin
 • : Han
 • : Sjælland
 • : 500
 • : christine-ss@hotmail.com
 • : 31759114
 • IMG_4662 IMG_4663

6 comments

 • Annette steinmejer

  Hej Christine
  Han ser rigtig fin ud. Vi har i forvejen en løvehoved hun kanin, som er 3 år. Vi er en familie med 3 børn, så der er en masse hænder der gerne vil aktivere ham. Vi vil gerne give 300,- mvh Annette

  • Christiness1

   Hej Anette.
   Vil du ikke sms’e mig på 31759114, så kan vi lige skrives ved? 🙂

 • Michelle Nielsen

  Han er desværre for langt væk, ellers har jeg da en lille dværgvædder der ville blive glad for lidt selskab 😉

 • Matilde emtkjær

  hej Christinejeg synes han ser super fin ud. Har i forvejen 2 meget søde kaniner, men kun den ene elsker at blive nusset meget, mens den anden er mere nysgerrig og har lidt for travlt til nus;) kan du måske skrive mere om Herman og lidt flere billeder kunne være godt :)Mvh. Matilde:)

 • Christiness1

  Som sagt er han lidt forsigtig. Hende jeg overtog ham fra boede på et kollegie hvor der lugtede af hash og hun røg indenfor på hendes lille værelse med gardinerne nede. Jeg har fået vendt ham meget, da han var helt vildt skræmt i starten. Nu kan han lide at lege og følger mig overalt (hvor der er gulvtæpper dog). Så han er rigtig sød og vil savne ham helt vildt, men jeg har brug for at han får et bedre hjem, med folk der har tid til ham og især at han kan komme udenfor. Jeg havde ham med hjemme hos min mor i hendes have og jeg har aldrig set ham så glad. Kan sende dig videoer derfra. Kan jeg få dit nr? Så sender jeg dem der 🙂

 • Matilde emtkjær

  hej igen. 71704489, er mit telefon nummer. ved du hvilken race han er? jeg kan love at hvis det ender med at jeg får ham bor han inde og vil være ude 1-2 timer i sommerdagene. har selv to kaniner der elsker at være udenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box