Grace mangler sin helt egen familie!

Grace
Print Friendly, PDF & Email

Kan du tilbyde et kærligt hjem med tid og overskud til en hund, der har brug for en ny chance?

Dogs of Portugal er et non profit netværk, der redder gadehunde i Portugal. Vi samarbejder med et fantastisk internat i Setubal, hvor hundene har meget gode forhold. Herfra har vi mange forskellige dejlige hunde til adoption, til omsorgsfulde hjem i Danmark.

Grace befinder sig altså stadig i Portugal, men leder efter et kærligt hjem i DK.

Hun er født i december 2015, og hun er en mellemstor hund (20kg, 50cm)

Grace er SÅ charmerende! Hun er en aktiv og glad hund, der elsker at løbe og lege med andre hunde. Hun er nysgerrig og synes det er herligt at komme ud på tur. I kontakten med mennesker er hun opmærksom, kærlig og mild.

Hun vil med basal træning med positiv forstærkning, blive en super hund at have i familien, og virker rigtig kvik og lærenem.

Hun er lidt usikker, men viser tillid og opmærksomhed, og det vil være den adfærd, hun vil udvise i starten i et nyt miljø. Vores erfaring siger os, at hun hurtigt vil falde til og blive tryg i et for evigt hjem – så hvem bliver de heldige, der adopterer Grace?

Adoptionsafgiften inkluderer neutralisering, vaccination, chipmærkning, dyrlægetjek, blodprøver, ormekur, pas samt flytransport til Kastrup.

Der kan ansøges om adoption via vores wordpress hjemmeside, hvor du også kan finde mere info + video af Grace og mange flere små og store hunde der er til adoption. Her kan du også læse mere om Dogs of Portugal.

  • : Hund
  • : Hun
  • : Sjælland
  • : 3500
  • : dopdk@hotmail.com
  • : 61722678
  • grace grace2 grace3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Venligst skriv bogstaverne i boksen nedenunder

Please type the characters of this captcha image in the input box